Soon2014

Arvatkaa mitä. Täällä paistaa kaunis ilta-aurinko, talo on täynnä ihania ihmisiä, maha pullollaan hyvää ruokaa ja lasissa kylmää viiniä. Jostain alhaalta musiikkihuoneesta kuuluu laulua ja kitaransoittoa. Loput suunnittelevat huomista uuttavuotta terassilla. Taidamme pitää isot juhlat ja minua jännittää jo hieman – hyvällä tavalla tietysti, olen aika innoissani.

Sen verran innoissani, että en malta olla koneella juuri yhtään. Minusta taitaa kuulua seuraavan kerran vasta ensi vuonna, mutta lupaan tulla mahdollisimman pian kertomaan miten uusi vuosi vaihtui täälläpäin ja mitä kaikkea kommelluksia saimmekaan aikaan.

Suunnitelmissa olisi käydä myös Dj ystävämme järjestämissä juhlissa kultamuseossa. Kuka vuokraa kultamuseon ja tekee siitä yökerhon uutenavuotena? Kultamuseon, missä on kaikki kulta vielä sisällä. Kummallista, mutta kuulostaa aika kivalta. 

Kyllä, tästä tulee todella hyvä uusivuosi. 

 

Kun täällä blogin puolella ei ole mitään, niin toivottavasti Instagrammissa (@juliatoivola) vilahtelee edes jotain uusia kuvia. Tein ensimmäisen Ig videonikin muutama päivä sitten. Siinä vasta oli aivopähkinä kun koitin liittää puhelimella kuvattuja videoita toisiinsa ja lisätä sitä sitten ties minne, mutta pikkuhiljaa pääsen kärryille (kaikkeen) videointiin liittyvän.
Niin varmaan.

 

Nyt minä hyppelehdin terassijengin joukkoon. Pitäkää mahtava uusivuosi kaikki. Nähdään 2014 puolella <3

1 Comment
  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Aivan ihania kuvia! Ihana katsella täällä harmauden ja sateen keskellä 🙂

Post A Comment