SEURAAVAKSI: TYTTÖJEN LOMA

 

On tullut aika tyttöjen jo perinteeksi muodostuneen Espanjan reissun.

Meillä on ollut myös tapana ostaa porukkamme tytöille vuorotellen lahjaksi tämän reissun lennot ja tänä vuonna omasta synttärilahjapaketista kuoriutui kortti, jossa luki sydämien kera ESPANJAN LOMA <3
Työtahti on viime viikkoina ollut yllättävän kova, joten hetken aikatauluttomuus, ystävät, aurinko ja lasi roseeta tuntuu juuri nyt todella hyvältä idealta.

Eipä voi muuta sanoa, kun että fiilis on aivan katossa ja olo jälleen todella kiitollinen tästä tyttöporukasta ja ylipäätänsä siitä, että tällainen loma on mahdollista.

Mutta ennen huvia, vielä muutama työasia. Lensimme tänne tänään edeltä Kriseldan kanssa hoitamaan muutamia työhön liittyviä juttuja, jonka jälkeen vasta torstaina kokoonnumme loppu tyttöporukan kanssa ja suuntaamme kaikki yhdessä isolle Marbellan talolle (jonka ystäväni järjesti meille tuttunsa kautta). Sitten on edessä neljä päivää täysin vain rentoutumista. 

Hola vacaciones en España!
(en tiedä menikö tuo oikein, mutta ymmärrätte varmasti pointin :)).

 

P.s arvatkaa tekisikö mieli leikata takaisin tuo otsatukka🤔

Kuvat: Mona Salminen (Barcelona 2018)

4 Comments
 • Wilma Ruohisto
  Posted at 19:03h, 09 toukokuun Vastaa

  Olisi mielenkiintoista tietää, että kun puhut työkiireistä, mitä konkreettisesti tarkoitat? Ainakaan blogin välityksellä nuo kiireet eivät varsinaisesti paista läpi. Lähinnä vaikuttaa siltä, että elämäsi on yhtä lomamatkaa ja kahviloissa/ravintoloissa istumista, satunnaista treenausta ja kauneudenhoitoa.

  Millainen on bloggaajan tyypillinen työviikko esimerkiksi? Voit vastata joko kommentoimalla tähän tai kirjoittamalla aiheesta postauksen. Uskon, että monia kiinnostaisi tietää, mitä huipputuloja tienaavien bloggaajien työ todellisuudessa vaatii.

  • julia
   Posted at 09:52h, 15 toukokuun Vastaa

   Ymmärrän täysin, että blogeista saattaa saada tuon kuvan. Se kun mitä näyttää ulos on vain pintaraapaisu omasta arjesta. Tähän työhön kun kuuluu paljon sellaista mitä ulospäin ei näy. Paljon on kampanjasuunnittelua, sopimusten laatimista, raporttien kirjoittamista, kuvausta, editointia, asiakastapaamisia, palavereita ja myös sisällöntuotantoa asiakkaan kanaviin (niitä mitkä eivät koskaan näy omissa kanavissa).
   Työviikko vaihtelee todella paljon, mutta mihin tässä itse viittasin, oli lähinnä se, että työpäivät olivat venyneet pitkiksi. Kyseisellä viikolla olin istunut monena päivänä yli 12 tuntia toimistolla tehden juurikin kaikkea edellämainittua. Ymmärrän tottakai, että monessa muussakin ammatissa työpäivät venyvät ja kaikissa on omat hyvät ja huonot puolensa. Ulkopuolisen on aina hieman hankala päästä täysin sisään toisen työnkuvaan 🙂

 • Milla
  Posted at 16:39h, 12 toukokuun Vastaa

  Nämä vastavaloon otetut kuvat ovat niin upeita, valo tuo aina oman tunnelmansa näihin. 😍❤️ Itsellä vastavaloon kuvaaminen kaipaa vielä treeniä, mutta ehkäpä jossain vaiheessa siitä tulee sen verran rutiinia, jotta kuvat onnistuisivat suurimmilta osin. 😅🙈

  • julia
   Posted at 09:34h, 15 toukokuun Vastaa

   Vastavalo on ihan lemppari, niin kaunista 😍☺️ Eikä muuten edes ole kovinkaan vaikeaa kun löytää vain sen tavan kikkailla valon kanssa. Parasta on kun se pilkottaa jonkin rakennuksen reunan, tai puun ym takaa ☺️
   Tsemppiä kuvailuun ❤️

Post A Comment