SEILAILLEN KOHTI KREIKKAA JA HÄÄJUHLIA

 

Häät ovat ihana juhla – niissä on niin käsinkosketeltava energia, että niitä tanssii aina ihan erilaisella innolla. Varsinkin nyt kun olen itse myös hieman hääkuplassa, niin fiilistelen tottakai myös muiden häitä aikamoisella antaumuksella.

Toinen mistä en tunnu saavani tarpeekseni on purjehtiminen. Ehkä rentouttavin lomailumuoto kun ympärillä on vain pelkkää merta. Varsinkin niillä kristallinkirkkailla Välimeren laineilla, missä delfiinejä hyppii veneen vieressä ja illalla makoillaan lämpimässä kannella tuijotellen tähtitaivasta.

Mitä saadaan kun nämä kaksi yhdistetään?
Aikalailla unelmien loma. Ja se häämöttää kiikareissa huomenna kun lähdemme Kreikkaan juhlimaan ystäviemme häitä. Häät ovat hyvin purjehdus-teemaiset ja jäämmekin juhlien jälkeen vielä morsiusparin, sekä ystäväporukan kesken purjehtimaan ja seikkailmaan pitkin poikin Kreikan saaria. 

 

Olen odottanut tätä niin innolla, etten tiedä miten päin olla. Vielä kun saisi viimeiset työjutut tehtyä ja bikinit pakattua, niin ehkä pystyisi pikkuhiljaa jo rentoutua. 

 

 

Nähdään Kreikan puolella 🙂 

Tags:
5 Comments
 • Milla
  Posted at 14:48h, 19 syyskuun Vastaa

  Mukavaa reissua! 🤗 Ihana oli lähteä joskus tuolleen purjehtimaan. Tai vaikkapa ulkomaille muutenkin, tänä vuonna ei päästy lähtemään lomilla remppojen takia. 🙈 Mut ensi vuonna sitten, nyt iloitaan tuosta valmiista keittiön lattiasta. ❤️

  • Milla
   Posted at 14:49h, 19 syyskuun Vastaa

   Niin siis olisi, en ole vielä päässyt. 😅🙈

  • julia
   Posted at 07:56h, 20 syyskuun Vastaa

   Ah, mutta koti on kuitenkin se tärkein paikka. Siihen kannattaakin panostaa ❤️

 • Veera
  Posted at 08:53h, 22 syyskuun Vastaa

  Mukavaa reissua! Kuulostaa upealta! Mistä olet ostanut tuon kauniin vaalean ribbikankaisen uimapukusi? Kohta itse lähdössä Havaijille ja olisi aika kivannäköinen uikkari ottaa mukaan 🙂

  -Veera

  • julia
   Posted at 20:21h, 28 syyskuun Vastaa

   Se on Australiasta jostain paikallisesta liikkeestä 🙈

   Ihanaa reissua, toivottavasti sopiva uikkari löytyy 🥰

Post A Comment