SATEINEN SINGAPORE

 

Singaporen lentokentällä odottaessamme laukkuja hihnalta, työnnettiin eteemme kärryllinen virvokkeita ja herkkuja. Kehotettiin ottamaan mitä vain halusi ja täysin veloituksetta.
Yhdentoista tunnin lennon jälkeen valitsemani KitKat-suklaapatukka ja jääkahvi tuntui täydelliseltä tavalta Singaporen toivottaa meille tervetuloa.
Täällä on aina niin rentouttava olla. Kaikki toimii, ihmiset ovat ystävällisiä. Kaupunki on turvallinen ja puhdas. Ei tarvitse oikein miettiä mitään.

Ulkona satoi, mutta ilma oli tuttuun tapaan kostea ja kuuma. Hiukseni kihartuivat varmaan ennen kuin ehdin edes ulos koneesta, mutta ne saavat olla ihan niin kikkaralla kun tahtovat. Tykkään tästä ilmastosta – ihan kuin olisi koko ajan höyrysaunassa.
 

Hyppäsimme heti ParkRoyal hotelliin savuttuamme uima-altaalle. Tottakai olimme ihan suomituristeina ainoana altaalla, mutta iltapäivän sadeuinti oli juuri siihen hetkeen parasta mitä saatoin kuvitella.

Uinnista virkistyneinä jatkoimme seikkailua Chinatownissa. Söimme hyviä DimSumeja Yumcha –ravintolassa minkä pongasin Tripadvisorista, ja ostimme puhelinkrääsää kiinalaisista pikkuputiikeista. Tiedättekö niitä sormipidikkeitä, mitä liimataan puhelimen takakuoreen – niin käteviä.
Kiinalaisia jälkiruokia oli myös pakko kokeilla ja yllättäen ”riisipallot inkiväärikeitossa” vei voiton kaikista muista kummallisuuksista mitä oli lautasella.

Tänään sade on jatkunut ja sitä ollaan piileskelty ostoskeskuksissa – mitään tosin ostamatta. Tarjontaa on ihan liikaa, joten ei oikein tiedä edes mistä aloittaa.

Huomenna kohti Balia <3

5 Comments
 • Marianne
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Miten upeita kuvia! Ihanaa matkan jatkoa <3

  xx

  http://mariannelle.com

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Kiitos, täällä nautitaan ihan täysiä 😍👌

 • Riitta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka! Juuri samanmoinen reissu itsellä edessä pääsiäisenä ja Singaporessa majoitumme juurikin tuossa hotellissa ennen Balille menoa. Onko tuo hotelli sinulle entuudestaan tuttu? Onko hyvä hotelli :)?

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Heiei, kiva sattuma 🙂 hotelli on entuudestaan tuttu ja edelleen olin tosi tyytyväinen ☺️ Laitan huomenna vielä postausta hotellista, missä kerron tarkemmin kaikesta ☺️

   • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Voi ihana kuulla! Mielenkiinnolla odotan postausta, myöskin Balista, kun sinne pääsette! Ihanaa lomaa ☀️

Post A Comment