Regatta & mökkiviikonloppu

Ihana Hanko, mieletön viikonloppu, aurinko, ystävät ja mökki.

Pidennetty ja se odotettu viikonloppu kohteli meitä hyvin. Sain kaiken mitä tilasin ja enemmänkin. Yllämainitut asiat ja muutamia juonikäänteitä.

Kameraa en kantanut mukana, koska joskus pitää olla siitäkin lomalla ja nauttia enemmän hetkestä, mutta koska kamerapuhelinta ei lasketa, eikä sen käyttöä edes huomaa niin tässä teille muutamia kuvia sen kätköistä.

Loma-asuntomme Hangossa oli loistava valinta. Ihana tunnelmallinen, tilava ja kotoisa. Täydellisellä sijainnilla, kerroimme kaikille että vain kolmen minuutin kävelymatkan päässä kaikesta, vaikka oikeasti siinä taisi mennä ainakin 7 minuuttia ja takaisin tullessa eksyttiin aina, joten sekin sitten vielä tuplana.

 

Venesatama oli tapansa mukaan täynnä veneitä ja juhlia. Ystävämme tulivat omalla veneellä, missä taisimmekin viettää suurimman osan ajasta. Kannella otettiin päivisin aurinkoa ja iltaisin tanssittiin auringonlaskussa. Tuntuu, että taidan vieläkin keikkua hieman kaikesta tuosta vene-ajasta.

 

HSF tuli myös nähtyä, torstaina vietimme siellä aikaa monta tuntia, mutta perjantaina ja lauantaina mieluummin omissa edes hieman rauhallisemmissa oloissa. Parasta aikaa oli mielestäni ehdottomasti illalliset Hangon ravintoloiden terasseilla, missä koko pöytäseurue sai pikarusketuksen vaikka kylvimme kaikki aurinkorasvassa ja vitsit olivat niin huonoja että välillä joutui piiloutua ruokalistan taakse häpeämään omia, sekä muiden juttuja.

Lauantaina olimmekin sitten jo niin väsyneitä, että hieman pienemmällä porukalla nautittiin vain aurinkoisesta päivästä, juotiin muutamat mimosat, ehkä Solitkin, istuttiin ystävämme villan terassilla, kunnes päätettiin jo kymmenen aikoihin kävellä läpi mölyisen ja vasta nousuhumalaan päässeen Hangon juhlakansan, suoraan kämpille ja nukkumaan 11 tunnin yöunet jotta jaksaisimme nauttia vielä seuraavan päivän mökkisuunnitelmista.

 

Yöunet osoittautuikin loistavaksi päätökseksi, nimittäin heti mökille päästyämme ruokailun jälkeen mökkiseurue riehaantui pelaamaan oma keksimää Aliasta, missä meni varmaan monta tuntia ja terassilla istuttiin huutonauramassa yöhän asti muutaman valkoviinipullon tyhjentyessä siinä samalla.

 

Seuraavana päivänä päiväsaunan, kesän ensimmäisen järviuinnin ja nopean grillilounaan jälkeen hypättiin onnellisen väsyneinä autoon ja ajettiin takaisin kaupunkiin. Peltomaisemien vaihtuessa kerrostaloihin vähän jo kaipailin takaisin mökkimaisemiin ja rentoon lomailuun, mutta on kaupungin kesäarjessakin omat puolensa ja onhan tässä vielä monet mökkiseikkailut, sekä festarit vielä edessä. 🙂

Tags:
No Comments

Post A Comment