PALMUKADULLA

 

Pahoittelut laiskasta postaustahdista täällä blogin puolella. Inspiraatio kirjoittamiseen on ollut hieman hukassa ja ajattelin, että mieluummin tarinoin teille sitten kunnolla ajan kanssa. Haluan näyttää kaikki viinitilat missä olemme käyneet ja missä yövyimme. Kertoa uusista ravintoloista, kaupoista ja arkisista jutuista täällä pikku Leonin kanssa.
Vietämme juuri nyt viimeisiä päiviä täällä ja yritän olla notkumatta liikaa koneella 🙂

Pikaiset heipat siis nyt vain täältä palmukadulta. Täällä on tällä hetkellä itseasiassa näihin kuviin nähden hieman viileämpää ja sateista. Kapkaupungissa sää voi aina vähän heitellä ja varsinkin tietyissä osissa kaupunkia on toisinaan todella tuulista. Niin tuulista, että palmut ovat vääntyneet käyriksi eivätkä pysty seisomaan enää ollenkaan suorina. Joskus tuulisen yön jälkeen ystäväni löytää aamulla terassikalusteensa lillumasta uima-altaasta.
Ihan näihin ”kalusteet lentää” säihin ei tällä kertaa päästy, mutta kaikennäköisiä sääolosuhteita täällä on kyllä tullut todistettua.

 

 

Nyt nukkumaan.

Öitä 🙂

 

 

Top – Ellos (HERE*)
Jeans – Ellos (HERE*)
Shoes – H&M
*adlinks

2 Comments
 • Jere
  Posted at 12:54h, 01 maaliskuun Vastaa

  Ihanan näköistä – alkaa oma matkakuumekin jälleen kohota tota sinistä taivasta ja tienvarsia reunustavia palmuja katellessa 😀

  Instassa nähtyjen kuvien myötä jään innolla venaamaan niitä kaikkia kuvia, joita tolta reissulta on somen puolelle vielä tulossa!

  http://www.jereviinikainen.fi

  • julia
   Posted at 11:30h, 04 maaliskuun Vastaa

   Paljon kuvia ja postauksia vielä ehdottomasti tulossa 🙂 🌴

Post A Comment