PÄÄSIÄINEN EI OLE MUN JUHLA

 

En erityisemmin himoitse lammasta, pashaa, mämmiä ja suklaamunia. En myöskään koristele kotia pajunoksilla, maalatuilla munilla, rairuoholla tai pääsiäistipuilla. En edes erityisemmin pidä vihreästä ja keltaisesta. Pääsiäinen on useana vuonna lipunut ohi kuin huomaamatta.

Mutta kappas.
Heti kun pääsiäisriennot on peruttuna, eikä olekaan mökkiä minne mennä maalailemaan munia, tai sukulointia lammaspadan kera, niin johan sitä kaipaileekin niin kovasti näitä asioita.
Sitä lapsellisesti haluaa juuri sitä mitä ei voi saada.

Joten,
Kuka löysikään nyt itsensä ostamassa suklaamunia kaupasta?
Kuka aikookin osallistua ig-livekokkailuun ja valmistaa ensimmäistä kertaa lammasta?
Kuka laittoikaan rairuohon sijaan kasvamaan herneenversoja?
Kuka etsi päällensä keltaisen neuleen kaapin perukoilta?
Kenen jääkaapista löytyy jopa kermaa ja mämmiloota?

 

 

Myönnän. Pääsiäinen tuntuu juuri nyt sittenkin aika ihanalta. Se ei ole valunut ohitseni huomaamatta, vaan marssinut rinta rottingillla kotiini ja piilottanut kaappeihin suklaamunia. Kaikki pieni ekstra kiva, ja perinteiden noudattaminen erilaisina variaatioina on tässä poikkeustilassa virkistävää ja niihin kiinnittää myös ihan eri tavalla huomiota. Osaa arvostaa ja nauttia.

Ihanaa pääsiäisviikonloppua 🐣

 

 

2 Comments
 • Taija T.
  Posted at 13:42h, 12 huhtikuun Vastaa

  Kauniita kuvia susta, tosi upeita! Pääsiäinen on aina itselle ollut sellainen yhdessä olon -juhla pitkine vapaineen. Tuntuu tosi pahalta että se ei sitä nyt ole.

  • julia
   Posted at 17:24h, 13 huhtikuun Vastaa

   Kiitos, kauniisti sanottu 🙂
   Tuo yhdessä olon pois ottaminen on kyllä ollut haastavinta. Onneksi kuitenkin vain väliaikaista ja hitsi, että sitä sitten osaakin taas arvostaa ihan eri tavalla ❤️

Post A Comment