OMASSA IÄSSÄ ON HYVÄ OLLA

Kaupallinen yhteistyö: Vichy

 

Kun olit 10 halusit olla jo 13. Kun olit 13, halusit epätoivoisesti olla jo 16. Kuusitoistavuotiaana laskit päiviä siihen, että täyttäisit 18.
18-25-vuotiaana olikin väli, missä hetken synttärit tuntuivat vain upealta tekosyyltä railakkaasti juhlia, mutta sitten kun mentiin reippaasti yli 25, niin tekikin mieli jo muutama kynttilä vaivihkaa kakusta pois viskata ja hieman vuosissa taaksepäin peruutella.

Onneksi sitä melko nopeasti kuitenkin tajusi, ettei iän kanssa kiukuttelu auta. Mieluummin arvostaa niitä kaikkia ihania kertyneitä vuosia ja toivottavasti monia vielä edessä olevia.

Spinnerit saa pyöriä nykynuorten sormissa samalla kun omat CocaCola-jojot pölyttyvät rauhassa ullakolla.

 

 

Tällä hetkellä omassa iässä on erittäin hyvä olla, mutta myönnän, että jos mietitään ulkoisia seikkoja, niin ihon kanssa oli helpompaa nuorena (okei jos ei lasketa hormoninäppylöitä). Silloin ei paljoa näkynyt naamassa huolet tai helteet, mutta nykyään peilikuvasi kertoo sinulle heti jos et ole nukkunut kunnolla, vettä ei ole juotu tarpeeksi, aurinkolomalla on unohtunut UV-suoja ja parsakaalin sijasta on hotkittu rasvainen hamppariateria.

 

Kun ikää tulee lisää iho kuivuu herkemmin, ihon kimmoisuudesta vastaavan kollageenin tuotanto alenee ja Ihon rakenne, sekä ulkonäkö muuttuvat iän mukana. Se on väistämätöntä ja normaalia, mutta samalla iho tarvitsee myös enemmän huolenpitoa.  Anti age – ihonhoidon pyrkimyksenä ei olekaan näyttää ikäistään nuoremmalta, vaan pitää huolta ihon tulevaisuudesta – totta kai haluamme, että iho pysyy mahdollisimman pitkään vastustuskykyisenä ja hyvinvoivana.

Testissä on nyt ollut viimeöinä apteekista saatavan kosmetiikkasarjan Vichyn SLOW ÂGE NIGHT.
Vichyn Slow Âge – uutuus on palauttava yövoide, joka vähentää ulkoisten tekijöiden aiheuttamia varhaisia ikääntymisen merkkejä. Levitä iltaisin puhtaalle iholle tai seerumin jälkeen, tai käytä kerran, tai kaksi viikossa naamiona.
Sisältää probiootista saatua bifidusta, luonnollista resveratrolia, Baicalin-juuriuutetta, niasiiniamidia ja VICHY Thermal Spa -lähdevettä.
Koostumus on hypoallergeeninen, ja se on testattu ihotautilääkärien valvonnassa.

 

 

Itse rakastan tämän voiteen tuoksua. Jostain syystä se vie minut tuoksumuistoissa jonnekin päin Aasiaa. Ehkä niihin hetkiin kun makaan hotellin hieronnassa ja ympärillä leijailee sellainen Asian spa.

Koostumus on myös ihanan geelimäinen ja täyteläinen. Väri pehmeän tumma. Erilainen mihin olen tottunut, mutta hyvällä tavalla. Voide imeytyy iholle nopeasti ja aamulla kasvot näyttävät virkistyneeltä ja vahvistuneelta <3

 

 

Photos: Kira Kosonen

Tags:
2 Comments
 • Pau__11
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Täytin 30 viime vuonna, ja pikkuisen tuli ikäkriisi. Nyt kuitenkin olen sisäisesti onnellisempi kuin ikinä, ja tuntuu ettei oma ikä häiritse sen rinnalla. En vaihtaisi 10 vuotta taaksepäin elämääni.

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Juurikin näin, ihan samoilla fiiliksillä 😍👌🏼

Post A Comment