NOTE TO SELF: älä aja pyörää kietaisuhameessa

 

Tämä IG-storyssa toissapäivänä vilahtanut mekko sai DM:n puolella aikaan kysymystulvan. Se on & Other Storiesista. Täydellinen kesämekko, joka menee tilanteessa kuin tilanteessa. Niin siis, kaikissa muissa, paitsi pyörää ajaessa. 

Eilen kun sattui tosiaan sellainen tilanne, että olin pahasti myöhässä sovitusta tapaamisesta ja näppäränä tyttönä ajattelin ottavani kaupunkipyörän alle, jotta matka Eirasta Kamppiin taittuisi nopeammalla vauhdilla. Ainut vain, että siinä vimmatusti polkiessani huomasin pallohameen helmojen lipattelevan kaikkialla muualla kun säärieni peittona. Ajattelin ensin, ettei kukaan huomaa jos vähän reisi pilkottaa, mutta kun ajoin erään erittäin hyvin heijastavan liiketilan ikkunan ohi, huomasin näyttäväni siltä, että poljen pyörää lähestulkoon pelkissä pikkareissa.
Pysähdyin ja asettelin hameen uudestaan, mutta ei mennyt kuin muutama sekuntti niin oli taas helmat korvissa. 

Koitin myös ajaa hetken yhdellä kädellä, jotta saisin pidettyä toisella kädellä helmat kurissa, mutta mukulakiviset kadut ratikkakiskoineen kaikkineen saivat aikaan sellaisia vaaratilanteita, että päätin pitää molemmat kädet ohjaustangolla ja solmia helmat kiinni toisiinsa satulan alta.
Tämä nerokas keksintö pakotti minut tosin ajamaan epämääräisessä kyyryssä, koska jos suoristin selkäni kangas venyisi ja solmu aukeaisi. Niinpä minä poljin läpi kaupungin pallohameen helmat Alepapyörän satulaan solmittuna ja ohjaustangon päälle kyyryyn painautuneena. Tuskan hiki otsalla ja mukulakivet vimmatusti täristen pyörän alla. 

Hame on ihana, mutta tosiaan, se ja pyörä eivät ole luotuja toisillensa. 

 

 

 

Mekko – & Other Stories
Kengät – River Island
Laukku – LV
Aurinkolasit – Gucci
Korut – KappAhl

Kuvat: Kriselda

 

Tags:
5 Comments
 • Pinja
  Posted at 16:26h, 21 toukokuun Vastaa

  Sun kommelluksista on kyllä aina niin hauska lukea 😀 Kiitos että jaat näitä! Ja aivan ihana mekko <33

  • julia
   Posted at 19:36h, 22 toukokuun Vastaa

   Kiitos ihana ja kiitos kun luet näitä 😍

 • Tiina
  Posted at 20:29h, 21 toukokuun Vastaa

  En kestä mikä mielikuva, ihana sinä! 😍 Sulla on niin loistava kyky kertoa näitä asioita, naurahdin ääneen 😊 Ja sun suhtautuminen kaikkiin kommelluksiin on paras!

  • julia
   Posted at 19:36h, 22 toukokuun Vastaa

   Ihana kiitos, kiva jos nauroit 😂❤️

 • Jade
  Posted at 07:47h, 25 toukokuun Vastaa

  Hih, niin hauska lukea kommelluksestasi. Oli ihan pakko lukea tämä myös miehelleni kun nauroin ensin ääneen. Mukava päätös viikolle ja yövuorolle, kiitos 😘

Post A Comment