NÄITÄ ODOTAN ENITEN / loppukesän suunnitelmat

 

Ruisrock ja Regatta jäi pois kesäsuunnitelmistani tänä vuonna ja hieman tuntuu hassulta, että varsinkin vuosien Hanko-traditio on nyt hetken tauolla. Ei oikein ollut fiilistä (eikä majoitusta heh), eikä sääkään näyttänyt mitään upeita lupauksia, joten päätettiin jäädä Helsinkiin keräilemään voimia. Kaikki viikonloput ovat elokuun puoleen väliin asti jo täysin buukattuja, joten teki hyvää olla hetki vain kotona. 

 

 

Näitä odotan eniten:

AHVENANMAAN PYÖRÄILYREISSU
Jo kolmas kesäinen pyöräilyreissu mieheni perheen kanssa. Vaikka minulla on viha/rakkaussuhde pyöräilyyn, on nämä reissut parasta kesätekemistä. Ihania maisemia, hyvää ruokaa ja siinä samalla tulee myös treenattua kun polkee päivätolkulla ja kilometrikaupalla.


RANSKAN RATSASTUSLOMA
Tätä en usko todeksi ennen kuin olen hevosen selässä tuolla itse paikan päällä. Me nimittäin lähdemme muutaman ystävän kanssa ranskan maaseudulle ratsastuslomalle. Yksi suurimpia unelmiani ja nyt se on oikeasti toteutumassa! Lentoliput taskussa, majoituksen varaus vahvistettuna ja ikivanha kypärä, sekä ratsastussaappaat aivan hukassa (pitää ehkä käydä ratsastustarvikeostoksilla).


 

SUOMEN PURJEHDUSREISSU
Minusta on tullut suuri purjehdusreissujen puolestapuhuja ja nyt ensimmäistä kertaa pääsen mukaan nostamaan purjeita myös täällä Suomen puolella. Toki aiemmissa Välimeren reissuissa on ollut oma fiiliksenä, kun kirkkaassa vedessä hyppii delfiinejä ja sää on lämpimämpi kuin täällä, mutta veikkaan että koti-Suomi on ihan yhtä kiva. Erilainen mutta omalla tavallaan upea. 

 

FLOW FESTARIT
Tämä kesä on ollut köykäinen festareiden osalta, mutta Flowhun on perjantaille lippu jo hommattuna. Ihan kaikkia kolmea päivää en jaksa siellä tanssahdella, mutta pakko käydä joka vuosi edes yhtenä päivä kurkkaamassa 🙂

 

Näiden lisäksi on kesä täynnä erilaisia juhlia, synttäreitä, työjuttuja, sekä toivottavasti vain mökillä oleilua.

Onko teillä millaisia loppukesän suunnitelmia? ☺️

15 Comments
 • Anonyymi
  Posted at 19:34h, 07 heinäkuun Vastaa

  Oi tuo ratsastusreissu kuulostaa ihanalta!
  Varasitteko pakettina? Ja mitä.kautta löysitte reissun. Ehdottomasti postausta asiasta :)!
  Ja omaatko kuinka vahvan heppa taustan? 🙂
  terv. Ehdittomasti tuommoinen tulee ”kerran elämässä” listalle 🙂

  • julia
   Posted at 16:20h, 08 heinäkuun Vastaa

   Jep, ja mitä olen nähnyt kuvia paikasta, niin näyttää vieläkin paremmalta 😍
   Sinne on erilaisia paketteja, ystäväni on ollut enemmän se joka hoitaa näitä – ei hajuakaan mitä kautta löysi 🙈 Paikan nimi on Chateau Ygrande.

   Varamasti teen jonkinlaisen jutun paikasta, näyttää niin upealta ja mielenkiintoiselta ☺️
   Olen ratsastanut nuorempana n. 8 vuotta, mutta nyt on ollut piiiiitkä vuosien tauko, joten olen varmasti aivan ruosteessa.

 • Hanna Ahola
  Posted at 08:53h, 08 heinäkuun Vastaa

  Itse ostin syntymäpäivälahjaksi itselleni lentoliput Lontooseen ja liput sinne treeni- ja musiikkifestareille! Super jännittävää ja super innostavaa – Ensimmäistä kertaa yksin liikenteessä ja tuontyyppisillä festareilla!
  Erittäin ihanaa kesää sulle – Nauti kaikesta tuosta ja muustakin <3

  • julia
   Posted at 16:16h, 08 heinäkuun Vastaa

   oi ihanaa, kuulostaa täydelliseltä 😍😍 Itsekin olen vähän haaveillut yksin matkustamisesta – ehkä joku päivä vielä 😊
   Upeaa reissua sulle ja ihanaa kesää ❤️

 • Milla
  Posted at 10:40h, 08 heinäkuun Vastaa

  Oi vitsit, miten ihana tuo eka kuva! 😍 Meillä ei ole festareita tiedossa loppukesälle, alkukesästä olisi ollut, mutta sattui sukujuhlat samoille päiville. 🤗 Käydään kuitenkin siellä pk-seudulla, kun miehellä alkaa loma ja loppukesästä muksulla alkaa eskari. Mökkiviikonloppua olisi tiedossa kavereiden kanssa myös. 🤗👌🏻

  • julia
   Posted at 16:15h, 08 heinäkuun Vastaa

   Kiitos, se taitaa olla jo muutaman vuoden vanha kuva 🙈😍

   Kuulostaa ihanalta ja rauhalliselta ☺️ Toivotaan, että säät vähän paranee. Täällä pk-seudulla nyt ihan harmaata ja viileää 🙈

 • Giassilina
  Posted at 11:58h, 08 heinäkuun Vastaa

  Me ollaan just ens viikolla lähdössä purjehduslomalle Saaristomerelle, ihan parasta! Suomen saaristo on ihan oma maailmansa ja oon vasta viime vuosina ymmärtänyt, miten onnekas olenkaan kun oon saanut viettää lapsuuteni kesät siellä kierrellen. Parempia maisemia saa etsiä!

  • julia
   Posted at 16:14h, 08 heinäkuun Vastaa

   Eikä! Ihana kuulla 😍😍😍 Nyt odotan vieläkin suuremmalla innolla (jos se on edes mahdollista, olen nimittäin aivan täpinöissäni tästä).
   Ihanaa purjehduslomaa teille, perästä tullaan elokuussa!

 • Tiina Puska
  Posted at 21:29h, 08 heinäkuun Vastaa

  On suunnitelmia! Juuri eilen palasin Köpiksestä ja Roskildesta tyttöjen reissulta. Ensi viikolla Metallicaa, sit heti Losiin 2 viikoksi, Flow perjantai, juhlaviikot, rapujuhlaa, mökkeilyä.
  Toi ratsastusreissu on hieno!! Raporttia odotellessa. Oma haave joskus mennä Montanaan ratsastusvaellukselle lännensatulassa.
  Isot Onnittelut kihlauksesta! Naimisissa on oikeasti tosi kivaa ja onnellista kun se oikea löytyy ❤️sanon jo 14 v kokemuksella.Hääpäivä on niin ihana ja onnellinen päivä! Monet sanoo ettei se mitään muuta, minusta se kyllä sai meidät tuntumaan vielä enemmän meidän perheeltä. Meitä siis vain me kaksi ja koira.

  • julia
   Posted at 14:21h, 09 heinäkuun Vastaa

   Oijoijoi nyt kuulostaa todella hyviltä suunnitelmilta, ihanaa 😍😍😍 (minäkin haluan rapujuhliin!)
   Ja ihana kuulla 14 vuoden kokemuksen takaa näitä juttuja ❤️ Innolla odotan tulevaisuutta 😊

   P.s Heppareissusta raporttia ehdottomasti tulossa💪🏼

 • Pinja
  Posted at 11:50h, 09 heinäkuun Vastaa

  Täälläkin toivotaan postausta ratsastusreissusta, kuulostaa nimittäin täydelliseltä! 🙂

  • julia
   Posted at 14:18h, 09 heinäkuun Vastaa

   Lupaan tehdä jutun sieltä 😍 Toivotaan, että on yhtä upea, miltä kuulostaa ja näyttää 😊🐎

 • Tiina
  Posted at 14:23h, 10 heinäkuun Vastaa

  Oi ihanalta kuulostaa kaikki!! Millainen tuo purjehdusreissu on? Mitä kautta, minkä pituinen, onko oma miehistö vai osaatteko te purjehtia? Minuakin kiinnostaisi lähteä purjehtimaan!

  • julia
   Posted at 15:16h, 10 heinäkuun Vastaa

   Hei, pakko myöntää, että en ole ihan kartalla reitistä 🙈 Meidän ystävä on todella hyvä purjehtija ja hänen kanssaan mennään (eli ei miehistöä mukana :))
   Viikon mittainen reissu luvassa, joten hyvin varmasti ehditään nähdä paikkoja 😍

 • Ihana Ahvenanmaani / Tiina
  Posted at 22:01h, 10 heinäkuun Vastaa

  Tervetuloa Ahvenanmaalle! 🙂

Post A Comment