MITÄ KUULUU?

 

Naurattaa. Olen lupaillut päivittäväni tänne useammin kuulumisia, mutta toteutus laahaa lähellä pohjanoteerausta. Töitä on paiskittu joka päivä aamusta iltaan ja pakko kai se on itsellekin tässä vaiheessa todeta, ettei tunnit kellossa, sekä oma jaksaminen oikein kaikkeen enää riitä.  Jostain on pakko karsia. 

Nyt on vähän sellainen fiilis, että vaikka kaikki työ mitä teen on mielekästä, niin tässä tahdissa aletaan olla jo sellaisen kuorman alla, että jarruja on lyötävä pohjaan, tai muuten ajellaan aika reunalla. 

Voisin verrata tätä olotilaa kermakakkuun. Sen syöminen on kivaa – sopivissa määrin mutta jos ahmii kokonaisen kakun joka päivä niin paha olo tulee väkisinkin lopulta. 

 

 

Kakkua on syöty nyt joka päivä reippaasti yli puoli vuotta. 

Fiilis on tällä hetkellä todella hyvä (sillä loma häämöttää), mutta huomaan kropassa stressin vaikutukset. Ihottumaa, särkyä, unettomuutta, yöhikoilua ja unihalvauksia. Ja sen että en muista mitään 😀 Unohdan avaimia, löydän puhelimen jääkaapista, käännyn omassa kotikorttelissa vahingossa yksisuuntaiselle tielle, pakkaan työreissulle vain yhden kengä mukaan.
Ei pysy enää kasassa.

Onko siellä työkuorman alla taistelevia, tai kaltaisiani ”en osaa sanoa ei” -yrittäjiä, jotka voivat samaistua?

 

Mutta. Loma. Ah tuo ihana neljä kirjaiminen sana, jota en ole vielä koskaan eläessäni mutustellut näin innolla.
Aion pitää koko kesäkuun vapaata, sekä Fleasta, että omista töistä (siis niistä missä on deadlineja, meilejä, asiakkaita ja budjetteja). 

Aion tottakai päivitellä somea ja blogia (toivottavasti), sillä koen, että se on mielekkäintä puuhaa juuri silloin kun ei ole muuta hommaa jonossa. Enkä edelleenkään malta odottaa, että pääsen kunnolla kirjoittelemaan enemmän juttuja Wedding -tagin alla. 

 

 

Nyt vielä loppurutistus ja sitten ollaan täysillä hääkuplassa ja kesälaitumilla 🙂

 

Koko asu: Lindex
Kuvat: Jenna Van Oevelen

 

 

2 Comments
 • Nimetön
  Posted at 18:19h, 21 toukokuun Vastaa

  Hei Julia,

  Tsemppiä loppurutistukseen ennen ansaittua lomaa!

  Täällä odotellaan jo malttamattomana hääaiheisia postauksia 🙂 Omat häät siirtyivät ensi vuoteen koronatilanteen takia (vieraissa riskiryhmäläisiä, jotka odottavat vielä rokotuksia), joten ihana päästä seuraamaan teidän hääfiilistelyjä omia häitä odotellessa.

  Kuka häävalokuvaaja teille on muuten tulossa? Meillä meni kuvaajakin uusiksi kun nykyisellä oli ensi vuoden kalenteri buukattu täyteen, joten kaikki vinkit hyviin kuvaajiin on enemmän kuin tervetulleita 🙂

  Ihanaa lomaa kun sinne asti pääset!

 • Milla
  Posted at 18:20h, 21 toukokuun Vastaa

  Samaistun niin täysin tuohon kuormittavuuteen ja nyt viime aikoina illat, viikonloput ja pyhät olen joutunut tekemään duunia. Samoja oireita myös täällä ihottumasta lähtien ja ahdistuu jo pelkästään puhelimen ilmoituksista kun tuntuu, että pitäisi koko ajan joustaa muiden mukaan ja olla 24/7 saatavilla. Nimim. Sain haukut asiakkaalta, kun hän ei saanut minua sunnuntaina tuntiin puhelimitse kiinni. 🙄 Pakko vetää tiukemmat rajat ja tehdä muutoksia, että jaksaa olla läsnä myös perheelle ja ystäville. 😊❤️ Hyvillä mielin kuitenkin kesää kohti, eiköhän tämä tästä. Tsemppiä häiden valmisteluihin ja muutenkin! ✨

Post A Comment