LUURIN LÄPI: TYTTÖJEN LOMA

 

Enpä olisi täydellisempää lomaa osannut kuvitella. Neljä hyvää ystävääni ja neljä päivää Espanjan auringon alla. Iso talo vain meidän käytössä, terassilla uima-allas ja jääkaapissa kylmää roseeta.
Ei minkäänlaisia aikatauluja. En avannut läppäriäni kertaakaan koko aikana ja kameran otin vain kaksi kertaa käteen kun säädettiin sen kautta ajastimella muutama yhteiskuva. Olin niin täysin lomalla ja sen varmaan huomaa näistä puhelimeen tallennetuista kuvista.

 


♥ 1. Kuten mainitsinkin, talo on ihan mielettömän upea. Älyttömän iso ja yritimme parhaamme mukaan nauttia sen jokaisesta nurkasta.  Jos täällä olisi leikkinyt piilosta, ei olisi varmaan löytänyt yhtään ketään talon uumenista.

♥ 2.Talon sisäänkäynti hämmästytti joka kerta. Kauniin pelkistetty ja rauhoittava.

 


♥ 1. Lomalook. Kävimme yhdessä vaatekaupassa koko reissun aikana, koska olin unohtanut hatun kotiin ja kaipailin jotain päähinettä suojaamaan auringolta. Haluaisin sanoa tähän, että ostin hatun pienestä paikallisesta putiikista, mutta menin sieltä mistä aita on matalin ja ostin hatun – paikallisesta kylläkin, mutta jättiketju Zarasta.

♥ 2. Ensimmäisenä iltana löhöilimme pyjamabilehenkisesti vain sohvalla. Leffa, irttareita ja pizzat. Oli tosin hieman haastavaa löytää jokin kotiinkuljetuspalvelu ja kunnon säädön, sekä varmaan puolentoista tunnin odotuksen jälkeen saimme vihdoin pizzat syliimme, mutta ne olivat niin mauttomia, että puoliväkisin nakersimme niiden reunoja.

♥ 3. Lähikadun auringonlasku. Kaikkialla oli yllättävän hiljaista.

♥ 4. Koko kööri peiliselfien kautta.

 

♥ 1-4. Rachel’s Eco Love -kahvila. Tästä olimme saaneet paljon suosituksia, enkä yhtään ihmettele paikan suosiota. Herkullisia terveysannoksia (ja suussasulavia pannareita), tuorepuristettuja mehuja, ihanan värikäs sisustus ja kaiken kukkuraksi uima-allas jossa voi pulikoida.

 

♥ 1. Puro Beach Club. Olimme varanneet etukäteen ison loossin altaan vierestä ja vietimme täällä koko päivän vaan uiden, syöden ja löhöillen. Ihana rento ja aikuismaisempi meininki kuin muissa Beach Clubeissa. Nousi ehdottomasti uudeksi suosikiksi.

♥ 2. Tilasimme varmaan koko Bech club menun aurinkopedillemme. Sushia, tacoja, ranskalaisia, kevätrullia.. 😂

♥ 3. Ja kaksi mojitokannua. Valitettavasti niistä ei ole kuvia, joten leikkiköön vihermehu nyt hetken mojitoa.

♥ 4. Emme käyneet kertaakaan ulkona. Tai yritimme kyllä. Hengailimme hetken Mosh -ravintolassa, kunnes tulimme siihen tulokseen, että miksi kököttää täpötäydessä meluisassa tilassa juoden ylihintaisia juomia, kun meillä on paljon hauskempaa talolla.
Tässä kuvassa olin vielä ihan energisenä lähtövalmiina.

 

♥ 1. Kisakatsomo terassilla. Meidän maalihuudot sai varmasti aikaan pientä ihmetystä naapurustossa.

♥ 2. Muistin toki, että poikaystäväni on myös olemassa ja facetime-keskusteluitamme hauskuutti erilaiset filtterit, joiden olemassaolosta en todellakaan tiennyt ennen tätä puhelua.

♥ 3. Reissun toinen hauskuuttaja – ja varmaan somessa kyllästymiseen asti nyt pyörinyt Snapchatin miesfiltteri. Kuinka aidon näköinen tämä voi olla?

♥ 4. Viimeinen auringonlasku ja meidän porukan täydellinen emäntä Nora.

 

♥ 1. Kun pelasimme ”arvaa mikä GIF -peliä”. Ei tässä ollut mitään järkeä, mutta nauroimme pissat bikineissä niin paljon, että lopulta kikatimme vain kippurassa lattialla. Tilannekomiikkaa, jota nyt ei ehkä ihan tällä yhdellä kuvalla saa taltioitua, mutta ehkä seuraava kuva kertoo enemmän

♥ 2. Eli tämä.

♥ 3. Keksimme myös lukuisia muita typeriä pelejä, kuten ”jooga-asento” -peli ja ”esitä pantomiimina tuntemaamme henkilöä” -peli. Jälkimmäinen oli suosikkimme ja pelasimme sitä niin kauan, ettemme keksineet enää ketään ketä esittää. Kunnon aivot narikkaan menoa, mutta juuri sellaista parasta naurun täytteistä rentoutumista.

♥ 4. Loma huipentui Marbella-gaalaan. Leikkimieliseen juhlaan, jossa jaoimme leikkimielisiä palkintoja. Kuvassa pääpalkinnon voittaja nauttii kruunustaan auringonlaskussa.

Toisin sanoen, me emme käyneet museoissa, me leikimme ala-aste pelejä terassilla 😂

 

12 Comments
 • Sinna
  Posted at 17:21h, 15 toukokuun Vastaa

  Kuulostaapa kivalta reissulta! Mistä nuo ihanat mustat leveät housut ovat? 🙂

  • julia
   Posted at 19:50h, 15 toukokuun Vastaa

   Sitä se todella oli 😍☺️ Housut ovat vanhat (Zarasta), mutta olen nähnyt siellä muistaakseni samantyyppisiä kyllä ja useammassa eri värissä 🙂

 • Milla
  Posted at 20:31h, 15 toukokuun Vastaa

  Aivan ihanat noi housut, miekin katsoin noita vaikka käytänkin aina hameita ja mekkoja. 🙂 Ihanalta vaikuttaa reissu, tosi hyvä porukka vaikuttaa teillä olleen koolla! ^^ <3

  • julia
   Posted at 10:19h, 17 toukokuun Vastaa

   Luottohousut 🙂
   Olen kyllä niin onnellinen mun kavereista ☺️ Ihanaa kun on samanhenkisiä ihmisiä ympärillä ja tietää, että on aina yhdessä rentoa ja hauskaa 🙈

 • ida ihana
  Posted at 07:12h, 16 toukokuun Vastaa

  Oi, näyttääpä ihanan aurinkoiselta ja kuulostaa niin rentouttavalta!:) Kyllä loma antaa niin paljon energiaa arkeen.
  Mä katsoin myös, että kivat housut 😉 Onneksi luin edelliset kommentit, ettei tarvinnut kysyä, mistä ne ovat, mutta tykkään!:)

  Mukavaa vikkooa, onneksi täälläkin on nyt aurinkoisempaa!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • julia
   Posted at 10:20h, 17 toukokuun Vastaa

   Nämä housut sopiii kyllä joka tilanteeseen (multa löytyy samat myös valkoisina :D)

   Ihanaa aurinkoista viikkoa myös sinne, täällähän on jo ihan kesä ❤️☀️

 • Janette Laakso
  Posted at 08:46h, 16 toukokuun Vastaa

  Ihanan näköstä! Mitä kautta asunto oli vuokrattu? 🙂

  • julia
   Posted at 10:20h, 17 toukokuun Vastaa

   Oli kyllä ihanaa 😍 Asunto on ystäväni tuttavien asunto 🙂

 • Nimetön
  Posted at 19:17h, 16 toukokuun Vastaa

  Tulipas tästä hyvä mieli!! Ihana nähdä noin iloisia ja aitoja kuvia 🙂

  • julia
   Posted at 10:21h, 17 toukokuun Vastaa

   Ihanaa, että fiilis välittyy ❤️ Tällä reissulla naurettiin varmaan ennätysmäärä 😂☺️

 • sini r.
  Posted at 08:36h, 19 heinäkuun Vastaa

  hei, onko asuntoa mahdollista vuokrata air bnb:n kautta?

  • julia
   Posted at 08:38h, 21 heinäkuun Vastaa

   Hei,
   Tietääkseni tällä hetkellä vain ystäville vuokralla 🙈

Post A Comment