LOPPUSYKSYN SUUNNITELMAT 

Monipuolista urheilua
Syksy valui lähes huomaamatta hyvinvointipainoitteiseksi ja olen yllättynyt miten monipuolisesti olen saanut urheiltua viime aikoina.
Keho tuntuu tällä hetkellä todella hyvinvoivalta ja olen fiiliksissä, että mm. Kaikki selkä ja hartiakivut ovat lähteneet. Tiedä sitten onko monipuolisesta liikunnasta ollut niihin apua, mutta tällä hetkellä reseptinä on käydä taas uimassa epäsäännöllisen säännöllisesti, ratsastusharrastus jatkuu myös hyvissä merkeissä ja Coretreenejäkin ajattelin lisätä viikkooni enemmän. Tähän päälle vielä juoksu ja perustunnit Esport Bristolissa (rakastan mm. Trip-spinning, pilates, jooga, Body Attack, Pody Pump ja Body Step -tunteja). 

Näitä vuorottelen niin, että yleensä viikkoon sisältyy n. Kaksi hikitreeniä ja kaksi kevyempää treeniä palauttavaa treeniä. Joskus enemmän, joskus vähemmän.

 

5 viikon ruokavalmennus
Ensi maanantaina meillä alkaa Core ryhmämme kanssa viiden viikon Kanerva Aholan ravintovalmennus verkkokurssi.
Tällä tavoitellaan kevyempää, energistä oloa, kirkkaampaa ihoa ja optimaalista vatsan hyvinvointia. Monipuolinen ja kasvispainoitteinen ruokavalio siis edessä ja veikkaan, että saan tännekin piakkoin jakoon hyviä uusia terveellisiä reseptejä. 

 

Eroon kaikesta turhasta
Syksyllä sisäinen KonMarini herää pienestä kesähorroksesta ja alan käymään kaappeja läpi ihan apinan raivolla.
Ylläpidän ympäri vuoden muutenkin ihan hyvää järjestystä, mutta syksyllä meno on ihan omaa luokkaansa. Mikään ei tuota suurempaa nautintoa kun saada laitettua kierrätykseen kunnolla kaikkea sellaista mikä on jäänyt vähemmälle käytölle. (Se kun kaapeissa on hyvin tilaa, kaikki on omalla paikallaan, eli laatikon sisällä omassa laatikoissaan ja tietty värikoodattuna) ja koti on kiiltävän puhdas.

 

Säästölinjalla
Onko teillä pankkinne applikaatiota joka näyttää kuukausittaisen kulutuksenne?
Vertailimme näitä yksi päivä mieheni kanssa ja olin tippua tuolilta kun tajusin miten miten paljon säästeliäämmin hän pystyy elämään. Mihin kaikki rahani menee?
Tai kyllähän minä tiedän, kiitos Nordean wallet -applikaation. Se menee ruokaan ja ravintoloihin.

Syksyn tavoitteena onkin tarkkailla rahankäyttöä ja jos onnistun, niin miltei tuplata kuukausittain sijoituksiin menevä summa. Enemmän kotona kokkailua, omat lounaat toimistolle ja kahvilaherkut, sekä turhat illallisravintolakäynnit minimiin. 

 

Työt
Koitan myös keskittyä kunnolla työntekoon ja itseni kehittämiseen. Halu keksiä jotain uuttaa tai oppia uutta on tällä hetkellä kova.
Koitan myös elvyttää tätä aivan liian pitkiä päiväunia uinuvaa blogia. Lisää rentoja, hauskoja arkisia juttuja. 

 

 

Tässäpä siis railakas loppusyksy. Ja etten kuulostaisi täysin siivous/treenihullu penninvenyttäjä suorittajalta, niin mainittakoon vielä, että liian kurinalainen elämä on mielestäni aivan hanurista ja tottakai aion myös röhnöttää sohvalla, syödä herkkuja, juoda viiniä ja käydä silloin tällöin ulkona. Ruokavalmennusta pyrin noudattamaan niin hyvin kuin mahdollista, mutta on meillä mm. Tulossa isot Halloween juhlat joiden takia aion tehdä poikkeuksen ja nauttia täysillä tuosta illasta parsakaalin miettimisen sijasta. Sitä kuuluisaa tasapainoilua 🙂

 

2 Comments
 • Merja
  Posted at 15:47h, 26 lokakuun Vastaa

  Itä-eurooppalainen elämä täälläkin menossa, eli niukkuutta joka muodossa. Mutta parin päivän päästä karistan pölyt ja lähden kuukauden reissulle, en ole köyhä enkä kipee, toivottavasti. Totta puhut, kahviloihin ja ravintoloihin uppoaa kyllä pitkä penni. Laskin juuri, että päivittäinen pelkkä kahvilareissu tai kaksi tekee 400-500,- kuussa eli n. 5000,- vuodessa! Tosin kyllä joskus on kiva kuppiloissakin käydä kavereitten kanssa.

  • julia
   Posted at 18:34h, 28 lokakuun Vastaa

   Haha 😂❤️ (apua itse en uskalla enää edes katso sitä appia ja laskea kuinka paljon kahviloihin menee rahaa).
   Ja ai että kuulostaa ihanalta! Nauti lomasta 😍

Post A Comment