LAHDEN LOFTCATION

Kaupallinen yhteistyö Sokos Hotel Lahden Seurahuone

 

Näin joskus otsikon ”Onko tässä maailma paras työpaikka? xxx -firma etsii hotellitestaajaa”.
Uskon, että tähän pestiin on ollut hakijoita. Mitäköhän hotellitestaajan cv:ssä pitäisi olla?

Mielestäni olisin oiva hotellitestaaja.
Hotellit ovat kiehtovia. Oli kyse sitten ulkomaanmatkasta, työmatkasta tai kotimaanmatkailusta, kiinnitän huomiota aina jokaisen hotellin yksityiskohtiin. Olen juuri se ihminen joka hivelee pintoja, pöyhii tyynyn pehmeyttä, nuuhkii shampoopulloja, kietoutuu kylpytakkiin, avaa jokaisen laatikon ja kaapin, tilaa room serviceä ja kurkkaa aamupalalla kaikkiin tarjoiluastioihin. 

Olen onnekas kun olen saanut työni kautta nähdä tässä vuosien varrella monenlaisia hotelleja. Viiden tähden luksusmajoituksista, erämökkeihin. Kaikissa on oma tunnelmansa, eikä aina ne tähdet hotellin nimen perässä kerro koko totuutta. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että yksityiskohdissa ja fiiliksessä piilee todelliset tähdet.

 

 

Kun Lahden Solo Sokos Seurahuoneelta tuli kutsu, että haluanko yöpyä heidän uusissa Loft House -huoneissan, ei tarvinnut edes meiliä lukea loppuun kun oli jo weekendbagi olalla ja jalka puoliksi autossa.
Okei, saatoin ehkä googlata hotellihuoneen ensin.

Ja vaikka hotelli näytti jo kovissa erittäin vakuuttavalta, täytyy sanoa, että 7 metrin huonekorkeutta livenä tuijotellessa oltiin ystäväni kanssa siinä ovensuussa yhtä oho – kuoroa.

 

 

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneen 50 uutta hotellihuonetta vihittiin käyttöön 19. huhtikuuta 2021 ja nykyään Lahden ydinkeskustassa sijaitseva Seurahuone Loft House tarjoaa hotellimajoittujille aika hulppeat puitteet designhuoneineen, sisäpuutarhoineen ja loungealueineen.

Loft Housen yksityiskohtaiset huoneet sijaitsevat 3. kerroksessa ja viidestäkymmenestä huoneesta 15 on kaksikerroksisia ja osassa taas oma sisäänkäynti tunnelmalliseen sisäpuutarhaan (tämäkin oli upea).

 

 

Oma suosikkini meidän huoneessa oli näyttävä portaikko, sekä kylpyhuone.
Kylpyhuoneiden lavuaarit ja kylpyammeet olivat nimittäin puukomposiittikalusteita. Eli ne on valmistettu Suomen metsien puusta! Puukomposiittikalusteiden takana on Suomaalinen yritys Woodio joka on tehnyt suurimman osan Loftin kylpyhuonekalusteista. Sen lisäksi että ne näyttivät upeilta, olivat ne siis myös erittäin ekologisia.

Siinäpä siis yksi erittäin iso yksityiskohta josta paljon plussapisteitä Lahden Sokos Seurahuoneelle. Plussapisteitä sateli myös todella monista muista asioista.

+Meidän sänky oli valtava! Se oli iso, pehmeä ja todella mukava. Jopa minä uniongelmainen nukuin erittäin kauniita unia.

+Hoteelihuoneen kapselikahvi oli hyvää.

+Pyyhkeet isot, laadukkaat ja pehmeät. Kylpytakki ja tohvelit myös.

+Sisustus harmoninen ja miellyttävä. Ihana valaistus.

+Kahvimukeissa koreili itse Lahden Seurahuoneen julkisivun kuva (ihana yksityiskohta).

+Ja yksi todella upea seikka. Täällä oli minibaarin lisäksi pieni tyhjä jääkaappi kauniisti keittiön kaapin takana. Eli jos haluaa tuoda omia eväitä, ei tarvitse ensin tyhjentää minibaaria kaikenmaailman kokispulloista. 

+Sokos Hotel Lahden Seurahuone tarjoaa myös Personal Shopper -mahdollisuutta, mikä oli mielestäni ihana uniikki idea.

Huoneen ulkopuolella oli myös asiat oikein mallillaan. Sisäpuutarha hurmasi sisään tulvivalla valoilla ja suihkulähteen lorinalla. Tämä olisi juuri sellainen paikka missä oli todella rentouttava olla.
Sanoin ystävälleni että haluaisin jäädä sinne istumaan viikoksi tekemään etätöitä. Ympäristö ruokkisi keskittymistä ja saisin varmaan viikossa koko kuukauden työt hoidettua. 

Myös uudistettu saunaosasto ihana. Saunaosaston lounge oli tilava ja tunnelmallinen ja sieltä sai joka aamu hakea pientä pre-aamupalaa. Ihan täydellinen keksintö esim. Niille jotka heräävät muita aiemmin eivätkä halua yksin käydä aamupalalla.

 

 

Mutta itse hotellin aamupala. Tämä oli todella hyvä. Suoraansanottuna olin aika yllättynyt.
Ihan kuin hotelli olisi pistänyt tarjolle kaikki hotelliaamupalan suosikkini. Oli maukkaat munakkaat ja pekonit, mutta oli myös vohvelibaari, terveysmehut, tuorepuurot (ja normaalit puurot), oli älyttömästi hedelmiä, kasviksia, sekä ihana tee-baari, lämpimiä karjalanpiirakoita, leikkeleitä, juustoja ja leipiä.

Ai että me viihdyttiin. Kiitos Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone kun saimme vierailla loftcationilla 🙂 

 

Alennuskoodilla:
JULIATOIVOLA30 saat -30% huonevarauksesta 30.6 saakka
Varaukset tehdään sokoshotels.fi kautta ja koodi syötetään Syötä koodi Varauskoodi kohtaan 🙂

 

 

Tags:
No Comments

Post A Comment