KUN KELLO LYÖ KAKSITOISTA 31.12

 

Kellon lyödessä uudenvuodenaattona kaksitoista olen seissyt suojalasit päässä kotipihan hangessa, olen pitänyt ystäväni hiuksia kun hän on oksentanut vessassa, olen ollut hississä (neljännen kerroksen kohdalla), olen tanssinut pommiuhkauksen samana iltana saaneessa yökerhossa Balilla. Olen ollut raketin hylsyn kolkkaamana Amsterdamin aukiolla, olen halannut ystävääni Kapakaupungin parvekkeella, olen ollut viinitilalla järjestetyillä festareilla, olen ollut ratikassa ja olen katsonut raketteja ruttopuiston yllä parvekkeella. Viimeisimpänä olen ollut keskellä jäätynyttä järveä kahdestaan poikaystäväni kanssa kynttiläpiknikillä Rukalla. 

 

Missä te olette tänään kun viisarit kolahtavat kahteentoista?

 

 

Mielestäni tuolle hetkelle ei tarvitse antaa niin paljoa huomiota – koskaan ei tiedä tippuuko päähäsi raketinhylsy taivaalta. Pääasia, että hyppäät uuteen vuoteen hyvällä energialla. Hymyillen ja vastaanottavaisena, olit sitten vessassa, vuorella, ratikassa tai baarissa. 

Minä olen vuoden vaihtuessa ystäväni kotona. Juhlitaan isosti syntymäpäiviä, valmistujaisia ja uuttavuotta. Triplasyy skoolata ja aion ottaa kaiken irti tuosta illasta. Tanssia ja nauraa paljettimekossa. Täältä tullaa vuosi 2019!

 

Ihanaa uutta vuotta ❤️

 

Photos: Mona Salminen
Dress: GinaTricot

Tags:
4 Comments
 • Sanni
  Posted at 10:59h, 31 joulukuun Vastaa

  Mä olen sairaalassa töissä yövuorossa, laitan todennäköisesti klo 24 jollekin potilaalle antibiootin tippumaan 😀 Villiä..

  • julia
   Posted at 14:05h, 02 tammikuun Vastaa

   No mutta ihanaa, että olet ❤️ Tuntuu tärkeämmältä kun meidän kuohuviinilasikilistelyt 😂

 • Milla
  Posted at 16:52h, 31 joulukuun Vastaa

  Meillä uusi vuosi menee mieheni porukoilla, kun sinne kokoontuu myös mieheni veli perheineen. 😊 Kultainen nahkamekko ja saappaat päälle, kamera mukaan ja tähtisadetikut mukaan. 😊🎉 Ja tietysti sauna pitää lämmittää ja skumppa avata. 👌🏻 Ihanaa uutta vuotta sinne ja ikimuistoisia hetkiä!

  • julia
   Posted at 13:59h, 02 tammikuun Vastaa

   Kuulostaa ihanalta 😍 Ihanaa alkanutta vuotta 2019 sinne ☺️

Post A Comment