KESÄ, KÄRPÄSET JA KIRJOITUSBLOKKI

 

Kaikenlaista hauskaa on tapahtunut. Ollaan nautittu kesästä. Ollaan ajelehdittu vahingossa keskelle mökkijärveä jättimäisellä uimapatjalla, ollaan menty kihloihin ja ollaan juhlittu ystävien polttareita. Ollaan sukuloitu, uitu, ajettu skootterilla, valvottu aamuun asti ja tanssittu sadettajien alla. 

Tuntuu, että ollaan tehty kaikkea muuta kuin vain oltu. Ehkä siksi tuntuu myös siltä, että väljempi postaustahti on ollut paikoillaan. Tuntuu, että haluan kirjoittaa hauskoja tarinoita, mutta en saa sormiani näppäilemään läppärilleni edes yhtä järkevää lausetta.

Jaksattehan hetken odotella?
Ihan pian palaan takaisin tarinoiden, kihlasormuksien ja jättimäisen kasan kesäkuvia kanssa 🙂
Mutta nyt pakkaan pyörälaukkuni ja lähden polkemaan kohti Ahvenanmaata. Siinä, jos missä ajatukset kirkastuvat.
Ethän voi tehdä muuta kuin polkea ja ajatella. 

 

 

 

Outfit – KappAhl
Shoes – H&M
Bag – Cult Gaia
Photos – Mona Salminen

1 Comment
  • Milla
    Posted at 14:13h, 19 heinäkuun Vastaa

    Upea asu ja laukku! 😍👌🏻 Välillä luova tauko on paikoillaan, varsinkin kirjoittamisen osalta. Monilla on ollut vähän inspiksen puutetta blogin suhteen, itsellä lähinnä kuvaushommat ovat tökkineet ja tuntuu aina satavan, kun aikoo lähteä kuvaamaan itsekseen tai kavereiden kanssa. 😅 Viimeisimmältä kuvausreissulta vain toiset kuvat onnistuivat, mutta josko viikonloppuna saisi uusia kuvia. Vaikka sitten sateenvarjon kera… 😉🤔 Innolla odottelen, että palaat blogin pariin – hauskaa pyöräilyreissua sinne! ❤️

Post A Comment