JÄLLEEN YHDEN LAUKUN TARINA

 

Hassua miten sitä alkaa himoitsemaan jotain heti hitusen verran enemmän, jos se ei olekaan niin helposti saatavilla.
Olin etsinyt itselleni jo pidemmän aikaa ruskeaa laukkua. Sellaista, mikä menisi läpi talvet ja kesät, sellaista, missä olisi ehkä muutamaa eri ruskean sävyä – että menisi sitten varmasti kaiken kanssa.
Tällaiseen törmäsin Louis Vuittonin katalogissa. Uuteen tulokkaaseen Dauphine nimiseen laukkuun pienemmässä koossa. Tietenkään laukkua ei ollut saatavilla Helsingin liikkeestä, itseasiassa siihen oli oikein jonotuslista. 

Samperi, tottakai mieleni perukoissa materialisti-piru nosti tämän  ”vaikeasti saatavilla olevan laukun” nyt vieläkin korkeammalle jalustalle ja kuiski korvaani, että tämä on nyt se oikea. 

Kävin laukkua jopa pikaisesti kyselemässä Macaosta (Macaossa LV-liikkeitä oli lähestulkoon joka nurkassa), mutta ei. Loppu kaikkialta. Ei siinä, että olisin laukkua kalliimpien hintojen takia edes ostanut Kiinasta, olisin halunnut ihan vain uteliaisuuttani kokeilla, enhän ollut nähnyt laukkua kuin pelkästään kuvista.

Muutama päivä reissun jälkeen sain Helsinkin LV -liikkeestä puhelun, jossa iloinen myyjä kertoi, että laukku olisikin jo yllättäen saatavilla. Haluaisinko tulla kokeilemaan?

No tietty halusin.
Ja ostopäätöksestä tarvitsee tuskin erikseen kertoa, sehän näkyy kuvissa olalla. 

 

Tarinan pointti: jos laukkua olisi ollut pilvin pimein hyllyllä, olisiko se ollut mielessäni niin himoittava. Olisinko ehkä jopa jättänyt ostamatta, tai vertaillut vielä rauhassa ennen ostopäätöstä muita ruskeita laukkuja? Luultavasti. Nyt menin täysin tähän oh, niin spesiaali laukku, niin vaikeasti saatavilla -kikkaan. 

Eipä siinä, tiedostin sen ja annoin silti tapahtua 🙂 Mitä enemmän olen käyttänyt laukkua, sitä enemmän olen vakuuttunut, että onneksi ostopäätös oli täysin oikea.

P.s Iso plussa laukun säädettävästä hihnasta.

 

Tags:
8 Comments
 • Pilvi
  Posted at 09:39h, 10 toukokuun Vastaa

  ihana laukku!

  • julia
   Posted at 09:41h, 15 toukokuun Vastaa

   😍😍😍

 • Nimetön
  Posted at 23:39h, 10 toukokuun Vastaa

  Tässä hyvin huomaa tän että luikalla ja guccilla sama omistaja, tuo laukkuhan on selvä kakkosversio guccin dionysuksesta 😄 surullista, miten ei tolla merkillä oo enää mielikuvitusta 🙁

  • julia
   Posted at 09:41h, 15 toukokuun Vastaa

   Toki sen voi tuoltakin kantilta katsoa 🙂 Itse tykkään juurikin tässä siitä, että hihna ei ole ketju, vaan säädettävä nahkaremmi. Myös materiaali itse laukussa on eri kuin Guccin dionysusissa 🙂

 • Mia
  Posted at 08:11h, 12 toukokuun Vastaa

  Moi,
  ihan mielenkiinnosta kysyn miten jonotuslista oikein toimii? En halua kuulostaa ilkeältä, olen vain utelias 🙂 Eli jos tuolla laukulla oli jo jonotuslista kun kävit sitä kysymässä, niin miten kuitenkin sait sen? Eikö kukaan muu jonotuslistalla ollut valmis ostamaan sitä heti, vai miten tuo toimii?

  • julia
   Posted at 09:38h, 15 toukokuun Vastaa

   Pakko myöntää, etten tiedä miten jonotuslista toimii. Ehkä minua edellä olleet olivat hankkineet sen jo muualta, tai muuttaneet mieltään 🤔 Tai ehkä laukkuja olikin tullut odotettua enemmän Helsingin myymälään ja siksi sen sain nopeammin 🙈
   Tai ehkä sille ei ollut edes jonoa, mutta se myytiin minulle sillä kikalla, että kuulostaisi kovin erikoiselta ja halutulta haha 😂😂😂😂 (okei, en ehkä usko tähän, koska laukkuun oli jono muissakin myymälöissä).

 • Milla
  Posted at 10:18h, 12 toukokuun Vastaa

  Kaunis laukku, tuota ei varmaan ihan niin usein tule vastaan kuin LV:n suosituimpia laukkumalleja. 😊 Kauniit kuvat taas, hame ja kengät sopivat niin hyvin toistensa kanssa! 🌷

  • julia
   Posted at 09:36h, 15 toukokuun Vastaa

   Kiitos ☺️ Laukkua ei tietääkseni myöskään valmisteta samanlaisia isoja määriä kun muita, joten siitäkin syystä varmasti ei tule niin usein vastaan (ja oli vaikeampi saada😂)
   Kiitos paljon ❤️

Post A Comment