IHOSI YSTÄVÄ

Kaupallisessa yhteistyössä Vichyn kanssa*

 

Iho on elimistön suurin elin. Tiedättekö, että se painaa lähes kolme kiloa ja sillä on joku triljoona erilaista tehtävää. Ihan omat to do -lappuset hoidettava, joissa lukee ainakin, että suojaa tota tyyppiä nyt taas auringolta ja osallistu sen lämmönsäätelyyn. Kerää sitä D-vitamiinia, suojaa infektioilta, saasteilta ja ties miltä ulkoisilta urpoilta. Muista toimia aistielimenä ja välitä hermopäätteiden kautta aivoihin aistimuksia. Älä unohda viestiä tunteista. Haha nyt se näki jonkun söpön pojan – pistetääs poskille vähän punastusta.

Usein unohdamme, että iho on elävä, aktiivinen elin. Aika fiksu ja kiva kaveri jos tarkemmin mietitään. 

Jokaisen meidän iho toimii hieman eri tavalla ja itse olen huomannut, ettei oma ihoni pysty hektisessä elämässä, reissuissa, sekä kaupungin sykkeessä ihan parhaimpana versionaan pelkillä omilla avuilla. Se alkaa nopeasti näyttämään uupumisen merkkejä. Jos on liikaa hommia on pian ihokin ihan burn outin partaalla. 

Siksi pyrinkin auttamaan ihoani parhaiten sisäisesti hyvän ravinnon ja runsaan veden juonnin kautta, mutta myös ulkoisesti hellävaraisten kosteuttavien ja suojaavien tuotteiden avulla. 

 

 

Kauppojen hyllyillä on valinnan varaa vähän liiaksikin. On naamioita, kuorintoja, hoitovesiä, kasvovesiä, tippoja, buustereita, rasvoja, voiteita, geelejä, seerumeita! On ihana helliä kasvoja milloin milläkin täsmätuotteella, mutta nyt ollaan jo aika monta viikkoa menty yllättävän kevyellä varustuksella. Testissä on nimittäin ollut uusi todella hyväksi todettu ja paljon kehuja saanut Vichyn Minéral89 vahvistava tiiviste. Testijakso on ollut hyvin reissupainoitteinen ja meikkipussissa onkin kulkenut mukana vain tämä Mineral 89, sekä Vichy Slow Age päivävoide + aurinkorasva.

Aika luottavaisin mielin olen mennyt jos ajatellaan, että ihoni on kuitenkin kohdannut niin Samuin auringon, kuin Bangkokin saasteet. Siinä välissä vielä lentokoneen kuivan ilmaston, mistä päässyt taas paistattelemaan moneksi päivää huokosiaan Turkin purjehdusreissulle. Hyppinyt suolaiseen meriveteen ja hengaillut päivät pitkät veneen kannella. Ja tiedättekö mitä? Ei minkäänlaista kuivuutta, tai oireilua. Iho on näyttänyt läpi maiden ja mantereiden hyvinvoivalta ja kirkkaalta.

Veikkaan, että VICHY MINÉRAL 89  on tehnyt tehtävänsä. Tuote kun kosteuttaa, sekä vahvistaa ihoa ulkoisia haittatekijöitä vastaan ja tuntuu oikeasti suojaavan ihoa todella hyvin kaikilta niiltä ”ulkoisilta urpoilta”.

Minéral 89 sisältää nimensä mukaisesti 89 % Vichy Thermal Spa -lähdevettä (joka sisältää 15 mineraalia), sekä hyaluronihappoa ja yhdessä nämä 

 • Vahvistavat
 • Kosteuttavat
 • Estävät saastehiukkasten tarttumista iholle
 • Sekä edesauttavat ihon luonnollista täyteläisyyttä ja antavat iholle raikkaan hehkun.

 

 

Mineral89 on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu vahvistava nestemäinen tehotiiviste, joka sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Apoteekkituote joka ei sisällä parabeeneja ja on täysin hajusteeton.

Sopii täydellisesti täydentämään ihonhoitorutiinia. Levitä 1-2 pisaraa aamuin illoin puhdistetuille kasvoille ihonhoitorutiinin ensimmäisenä vaiheena 🙂 

Onko teille tämä tuote jo tuttu? Mitä tykkäsitte?
Tuote löytyy apteekista (alennetulla hinnalla) TÄÄLTÄ.

Tags:
7 Comments
 • Charlotta E
  Posted at 17:55h, 22 lokakuun Vastaa

  Olipas nerokkaasti ja mielenkiintoisesti kirjoitettu! Vichy on tuttu merkki. Oon tykännyt niiden Aqualia Thermal silmänympärysvoiteesta, joka muuten sopii kans ripsienpidennysten kans. :>

  x Charlotta Eve

  • julia
   Posted at 20:57h, 22 lokakuun Vastaa

   Ihana kuulla, kiitos paljon palautteesta😍
   Tuota silmänympärysvoidetta en olekaan testannut, kiitos vinkistä!

 • Sofia
  Posted at 05:42h, 23 lokakuun Vastaa

  Kivasti toteutettu postaus!
  Mitä muita tuotteita käytät ihollasi, mm. meikissä? Näin sinut jokin aika sitten ja ihastelin kuinka kuulas ja hohdokas iho sinulla näytti olevan. Olisi kiva kuulla mikä oli tämän glow:n salaisuus 🙂

  • julia
   Posted at 08:16h, 24 lokakuun Vastaa

   Ihana olet, kiitos ❤️
   Hmm, veikkaan, että se on runsas veden juonti ja säännölliset kuorinnat + kasvonaamiot, sekä ihosta ylipäätänsä hyvin huolehtiminen. Käytän näiden Vichy tuotteiden lisäksi Vichyn Slow age nuit yörasvaa (ihan lemppari myös).
   Joskus myös mikroneulaan ihoa ja olen käynyt prp-hoidossa. Ehkä nämä kaikki yhdessä? 😂

 • Marra
  Posted at 12:16h, 23 lokakuun Vastaa

  Aivan ihanat kuvat <3

 • S
  Posted at 13:03h, 23 lokakuun Vastaa

  Siis niiiiin ihanat kuvat jälleen kerran 😍😍 Mä pakahdun!

  • julia
   Posted at 17:02h, 23 lokakuun Vastaa

   Ihana kuulla, KIITOS ❤️😍 jee! Tulee niin hyvä mieli tällaisesta palautteesta ☺️

Post A Comment