IHANA ILLALLINEN VIINITILARAVINTOLASSA

Faber ravintola – Paarl, Etelä-Afrikka

 

Pysytellään hetki vielä viinitilamaisemissa. Kovin mielelläni kun nyt teleporttaisin itseni tästä toimistontuolilta Avondale viinitilan Faber ravintolan terassille katselemaan auringonlaskua. 

Meillä kävi tuuri tämän paikan kanssa. Otimme vain summamutikassa jonkun ravintolan jossa oli onlinevaraus, koska lähestulkoon kaikki paikat joita olimme kyselleen olivat tupaten täynnä emmekä jaksaneet lähettää enää yhtäkään meiliä ja odotella ravintolan vastausta.

Faberin nettisivut näyttivät, että tilaa olisi ja paikkaa sen enempää tutkimatta klikkailin meille pöydän klo 18.30

Ja tämä olikin ehkä paras pöytävaraus koko viinitilareissulla. Avondale oli suloinen pieni tila, upean tunnelmallisella ravintolaterassilla varustettuna. Ilta oli lämmin ja siinä syödessä aurinko laski näyttävästi vuorten taakse piirtäen koko taivaan eri punaisen sävyillä. 

Olimme ravintolassa ensimmäisinä paikalla ja lähdimme viimeisinä. Otimme maistelumenun viineineen ja nautimme hitaasti todella maukkaasta illallisesta ja upeista maisemista. Ei meillä ollut kiire yhtään minnekään. 

 

 

4 Comments
 • Lila
  Posted at 21:50h, 11 maaliskuun Vastaa

  Mistä sä löydät aina ihania mekkoja😊👍

  • julia
   Posted at 17:24h, 13 maaliskuun Vastaa

   Haha 😂 Niitä on muutama ehtinyt kertyä 🙈

 • Jaana
  Posted at 08:51h, 12 maaliskuun Vastaa

  Ooh mitkä maisemat! Minulla on heikko kohta sekä mereen että vuoristomaisemiin ja näitä kuvia katsellessa sydän pakahtuu. Etelä-Afrikka on vasta viime vuosina alkanut kiinnostamaan kohteena, erityisesti sinun ja Vaihda Vapaalle-matkabloggaajan kuvien vuoksi. Kiitos että ilahdutat meitä virtuaalimatkaajia näillä kuvilla!. 🙂

  Minä lähden ensi viikolla Itävaltaan roadtripille pohjois-eteläsuunnassa, toivottavasti säät suosivat ja vuorenhuippuja näkyy.

  Ja hurjan kaunis mekko sinullakin. Olette Metsurin kanssa erittäin näyttävä pari.

  • julia
   Posted at 17:26h, 13 maaliskuun Vastaa

   Sama! Siis tuijottelen vuori/merimaisemia vieläkin ihan haavi auki ja sydänsilmäisenä emojina 😍😍😍
   Etelä-Afrikassa yhdistyy ihanasti sekä maisemat, että ruoka ❤️ Ihan parasta.

   Ihanalta kuulosataa kyllä myös Itävalta, super kivaa reissua sinne ja kiitos ihanasta kommentista ❤️

Post A Comment