HYVINVOIVA IHO

Kaupallinen yhteistyö: Vichy

 

Iho on tunnetusti elimistön uloin ja suurin elin jolla on monta erilaista tehtävää. Iho mm. aistii, säätelee lämpöä, puolustaa ja suojaa. Se taistelee päivittäin useita ulkoisia tekijöitä vastaan ihan nyrkit pystyssä joten mielestäni siitä takaisin huolehtimisen tulisi olla automaattisesti osa arkea. Itselleni terveellinen ruokavalio, veden juonti ja kosteutus ensisijalla.

Ihon kuntoon ja kosteustasapainon horjumiseen vaikuttavat monet eri tekijät: esimerkiksi stressi, veden liian vähäinen juonti tai epäterveellinen ruokavalio. Tupakointi, alkoholi, unen puute. Ulkoiset tekijät, kuten auringon haitalliset säteet, sää- ja lämpötilavaihtelut, huono ilmastointi, kuiva sisäilma, lika ja pöly näkyvät nopeasti ihossa.

Lista on pitkä ja tiedän, että välillä tuntuu, että pitäisi elää pelkästään jossain metsäretriitissä varjossa joogaten ja syöden takapihalta kaivettuja luomukesäkurpitsoja, jotta saisi ihon hehkun maksimoitua, mutta monilla meillä arki on täällä kaupungissa – se on hektistä ja osa meidän elämää. Turha sitä on stressata ja en todellakaan väitä etteikö luomukurpitsan kylkeen olisi enemmän kuin ok välillä syödä se suklaapatukka tai rentoutua viinilasi kourassa. Väitänkin, että tasapaino kunniaan vähän kaikessa.
Huolehdin ulkoisesti ihon kosteudesta, koska tiedän, etten aina muista juoda vettä kunnolla. Jos taas vietän aurinkoloman, muistan hoitaa ihoa ekstrahuolella.

 

 

Kun ihminen nukkuu, iho painaa taas hommia. Päivällä se parhaansa mukaan suojaa ja yöllä taas korjaa päivän aikana syntyneitä vaurioita. Nukkuessa solujen uudistuminen tehostuu, verisuonet laajenevat ja ihon lämpötila kohoaa, jolloin iho on vastaanottavaisempi hoitotuotteiden vaikuttaville aineille. Juuri siksi yöksi iholle on hyvä levittää oikeanlaisia yövoiteita.

 

Kerroin teille tässä postauksessa uudesta suosikistani apteekeista löytyvästä Vichyn Slow Âge –yövoiteesta,
Palauttava geelimäinen yövoide, jossa on innovatiivinen kikka – sama voide toimii myös kasvonaamiona. Varsinkin nyt kun aurinkoiset kelit ovat suosineet meitä, huomaan, että ihoni tykkää näistä naamiohetkistä: levitän voidetta puhtaalle iholle kevyen voidekerroksen ja annan sen olla noin 10 minuuttia kasvoilla, minkä jälkeen hieron voiteen iholle. Ylimääräisen voiteen voi pyyhkiä kasvoilta vanulla.

Iltaisin puolestaan levitän tuotetta puhdistetuille kasvoille seerumin jälkeen. Aamulla iho on kosteutettu ja heleä.
Tuote sisältää muun muassa resveratrolia, antioksidanttista baicalin-juuriuutetta, B3-vitamiinia, sekä Vichyn Thermal Spa-lähdevettä. Vichyn Slow Âge tehostaa siis ihon uusiutumista, vahvistaa, ravitsee ja suojaa ympäristön rasituksilta.

Antaa iholle takaisin sitä, mitä se antaa sinulle 🙂

 

 

Tags:
No Comments

Post A Comment