HOTELLIMME NUSA LEMBONGANILLA

 

Myönnetään. Tottakai kelpaisi palata näihin maisemiin ja siihen olotilaan kun päivän ainut pulma oli, että vuokraanko skootterin ja lähden kiertelemään saarta, vai löhöilenkö hotellin rannalla ja juon Bintangia.
Aika paljon on mielentila muuttunu tuosta.
Mutta samalla on kiitollinen olo, että sain viettää lomani sen koommin murehtimatta ja, että saavuin takaisin Suomeen juuri ennen kuin kuin koronatilanne lähti vyöryämään lumipalloefektin lailla.

Minulla on sentään upea loma takana ja aurinkoenergiaa vielä varastossa. Hoen tässä itselleni. Töitäkin ehkä jonkun verran. Säästöjäkin, niin että pärjään hetken, jos työt menevät alta.
Kaikki sympatia ja tsempit menee nyt sinne, niille ihmisille jotka taistelevat eniten. Niin terveytensä vuoksi, työpaikkansa takia, tai ovat sellaisessa työssä, jossa vaaditaan tässä tilanteessa nyt erityisen kovia ponnisteluja. 
Kunpa voisin tehdä itsekin enemmän. Olo on aika avuton täällä kotona. 

Tuntuu myös hassulta tällaisen kaiken keskellä höpistä jostain Balin matkasta, mutta toivoitte paljon postauksia näistä meidän majoituksista. Ja ehkä on välillä kiva lukea muustakin kuin koronasta.
Siksipä siis asiaan. Täältä tulee erikseen nyt oma postauksensa jokaisesta meidän majapaikasta. Ihan arvosanojen kera. 

 

 

Ubudin villan jälkeen keräsimme kimpsumme ja lähdimme Sanurin satamasta taittamaan n. 40 minuutin venematkaa kohti Lembonganin saarta ja Indiana Kenanga -hotellia.
Tämä oli reissumme kallein majoitus, mutta olimme valmiita pulittamaan sen hyvän rantasijainnin takia.
Tottakai itse hotelli näytti myös upealta, mutta puhdas ranta, jonka aalloissa pystyi uida, oli juuri sitä mitä kaivattiin oltuamme alkuloma Ubudin sisämaassa.
Lembonganilla toisilla puolilla saarta on myös kivikkoisempia rantoja kovemmilla virtauksilla, joten uintimahdollisuus ei ole taattu jokaisella Lembonganin rannalla.

Eikä ranta tai itse hotelli tuottanut pettymystä. Tämä saattoi jopa olla yksi suosikeistani koko lomalla. Täällä rannan läheisyydessä pystyi ihan eri tavalla rentoutua ja hotelli oli todella rauhallinen näin sesonkiajan ulkopuolella.
Huoneet olivat isoja ja niissä oli oma suloinen pikku piha. Hotellissa oli kaksi uima-allasta, sekä ihanasti sisustettu ravintola, jonka pöydissä istuessa pystyi upottamaan jalkansa rantahiekkaan ja joiden viereen siiten parkkeerasi heti yksi tai kaksikin koirakaveria. 

Nämä koirat olivat myös yksi suosikki asioistani Nusa Lembonganilla. Kaikki todella hyväkuntoisia, puhtaita ja kilttejä. Suurimmalla osalla oli kaulapannat. Ne oppi tuntemaan jo muutamassa päivässä. Samat koirat kun pyörivät minne ikinä menitkään lähialueella. Annoimme niille nimiä ja keskustelimme niiden luonteista.

Koirien tuijottelun lisäksi vuokrattiin skootterit ja kierreltiin saarta, etsittiin salarantoja, luettiin kirjoja tai löhöttiin spassa. Hotellin oma spa oli ihana. Todella siisti ja sympaattinen henkilökunta. Toki tämä oli hieman hintavampi kuin muuta paikat, mutta silti Suomen hintatasossa halpa. 

 

Tänne majoitukseen voisin tulla uudestaan. Jos jokin miinus pitäisi sanoa, niin itse huoneen sisustuksessa olisi voinut käyttää hieman enemmän samoja elementtejä joita oli hotellin yleisillä alueilla. Huone jäi hieman kolkoksi kun kaikkialla muualla oli niin kaunista 🙂

P.s plussaa kuitenkin siitä, että jokaisesta huoneesta löytyi joogamatto kaapista. 

 

INDIANA KENANGA usa Lembongan

Hinta: 107€ / yö (Low season)
Sisälsi aamiaisen
Varattu Agodan kautta.
Arvosana: 9

 

Tags:
No Comments

Post A Comment