HOTELLI HANSAR – KOH SAMUI

 

Apua, mistä edes aloittaa. Minulla on niin paljon Thaimaa-materiaalia, mutta on ollut liian vähän aikaa purkaa sitä, joten aloitetaan alusta. Aloitetaan Hansar hotellista Koh Samuilla. 

Hansar oli kotimme neljän päivän ajan ja todella pidin sen rennosta, mutta silti kauniista tunnelmasta. Kun saavuimme hotellille, oli aurinkoista, kuumaa ja ilma trooppisen kostea. Vasta vähän aikaa sitten olin Suomessa tekemässä kirjanpitoa ja nyt siemailin tervetuliaisjuomana kylmää kookosvettä vihreän kookospähkinän uumenista? Muistan ajatelleeni, että samperi sentään, juuri nyt tässä on kyllä hyvä olla. 

Myös hotellin omistaja oli meitä vastassa ja vielä myöhemmin kanssamme lounaalla ja illallisella hotellin ravintolassa ja meistähän tuli melkein parhaita kavereita haha. Herra Boon oli ennen hopeakorualalla, mutta ollut nyt jo vuosia hotellibisnekseessä mukana. Hänellä on tällä hetkellä yhteensä viisi hotellia, sekä poika joka tekee työkseen tatuointeja Bangkokissa, (mutta ei kuulemma suostu tatuoimaan isänsä ihoa).

 

Nämä jäivät Hansarista mieleen:

Hotellin jokaisessa huoneessa on hyvä näköala. Kaikkien huoneiden terassit ovat merelle päin ja tämä olikin mielestäni ehdottomasti yksi parhaista puolista koko hotellissa.

Hotellin takana on oma puutarha, mistä saadaan hotellin ravintolaan tuoreita raaka-aineita. Sitä mitä ei saada omalta takapihalta ostetaan pieniltä lähituottajilta.

Hotellin saippuakin on tehty itse. Inkivääri pääraaka-aineena ja se tuoksui ihanalta.

Uima-allas oli suosittu ja vaikka aurinkotuoleja oli monia, olivat ne myös nopeasti jo aamupalan aikaan varattuja. 

Hotellin edessä oli myös siisti ranta aurinkotuoleineen. Pieni tie uima-altaan ja rannan välissä saattaa tosin jonkun mielestä rikkoa saaritunnelmaa. Tiellä ei saisi ajaa autoilla, mutta kyllä siitä silti meni vähän väliä ties mitä moottoriajoneuvoa.

Hotellin spa oli ihana. Hieronta juuri sopivan voimakasta. 

Aamiaisella sai tilata listalta muutamia annoksia. Munakkaita ja vohveleita. Aamiaisvalikoima ei ollut valtava, vaan sisälsi perusjuttuja, sekä thai-aamiaistarvikkeita.

Sijainti vain minuutin matkan päässä ihanasta CocoTams hengailuravintolasta, sekä Fisherman’s Village kävelykadulta, jossa pidetään perjantaisin suosittua Night markettia.

Iltaisin hotellin rannalle pystytettiin romanttisia kattauksia ja hieman pidemmälle valkokangas ja säkkituoleja. Rantaleffateatterista niin lastenleffoja kuin myös aikuisten elokuvia. 

 

Ihana paikka ja iso plussa näköalasta <3

 

 

LUE MYÖS:

SALA Samui hotelli – Koh Samui
Kattava Koh Samui -opas

 

 

 

*Matka toteutettu yhteistyössä Tourism Authority of Thailand kanssa

2 Comments
 • Miia
  Posted at 16:05h, 27 syyskuun Vastaa

  Kummasta hotellista tykkäsit enemmän? Tästä vai Sala Samuista?

  • julia
   Posted at 15:17h, 28 syyskuun Vastaa

   Sala Samui oli mielestäni tunnelmallisempi ja vieläkin kauniimpi. (Ja tykkäsin enemmän aamupalasta <3)
   Hansarissa oli puolestaan parempi spa ja sijainti ehkä hiukan parempi siinä mielessä, että lähistöllä oli enemmän kaikkea 🙂

   Riippuu vähän mistä tykkää ja mitä hotellilta haluaa.

Post A Comment