HOMEISTA MAANANTAITA & tuhmia joulukalentereita

 

Pikkujoulukausi on täydessä kukoistuksessaan. Kissanristiäisiä ja hippohiihtoja on enemmän kuin tunteja viikonlopussa ja tuntuu, että menetän kaikki voimani jo ensimmäisten juhlien kohdalla.

Onko tämä vain maanantaipuhetta, mutta arvatkaa kuka odottaa jo tammikuuta, tuota vuoden hiljaisinta kuukautta ja sitä, että voi vain hyvällä omallatunnolla kutoa sukkia kotona.
(Ollaan ihan oikeasti suunniteltu ystävieni kanssa kutomisiltoja).

Lauantaina meillä oli tyttöporukkamme pikkujoulut. Olin tehnyt meille tuhman joulukalenterin. Kalenterissa oli vain viisi luukkua ja jokainen sai avata vuorollaan omansa ja sisällä oli kaikkea muuta kuin suklaata. Olin saanut idean unestani ja olin aivan haltioissani kun kalenterista tuli niin hieno haha.
Kalenterina käytin tyhjää kenkälaatikkoa johon olin tehnyt pahvimukin kokoiset reiät. Työnsin mukit reistä niin että mukit toimivat luukkuina ja luukkujen kantena oli koristepaperia. Koristeina käytin erilaisia joulutarroja. Kiitos vaan unelleni tästä hauskasta ideasta, tämä toimi ehdottomasti illan vetonaulana. Tästä kalenterista tulee varamasti jokavuotinen tapa 🙂 

 

 

Beanie – A + more / Pupulandia
Coat – H&M (HERE*)
Shoes – Zara
Belt Bag – Gucci (HERE*)
Photos: Mona Salminen
*adlinks

 

Tags:
4 Comments
 • Milla
  Posted at 18:00h, 03 joulukuun Vastaa

  Aivan ihanat nää kuvat, missä nämä on otettu? 🤗😍 Saappaiden ja neuleenmekon(?) yhdistelmä näyttää tosi hyvältä, pitääkin tästä inspiroituneena etsiä omat talvisemmat mekot tuolta vaatehuoneen uumenista. 👌🏻

  • julia
   Posted at 21:12h, 03 joulukuun Vastaa

   Voi kiitos 😍 joo kyseessä neulemekko tai tollainen löysä jättineule ☺️
   Kuvat on otettu Pietarissa 🤗

 • Pinja
  Posted at 19:27h, 04 joulukuun Vastaa

  Ihana asu! 🙂

  • julia
   Posted at 10:56h, 05 joulukuun Vastaa

   Kiitos ☺️❤️

Post A Comment