HIUSPROJEKTI: HIUKSILLE HUOMIOTA (& UUSI HOITOSARJA)

Kaupallinen yhteistyö: Wella Invigo

 

Jonkin aikaa sitten kerroin teille mystisestä hiustenlähtökaudesta. Uskoisin hiustenlähdön lopulta johtuneen huonossa kunnossa olevasta päänahasta ja se laittoi minut väkisinkin selkä seinää vasten hiusteni hyvinvoinnin kanssa. Hiuspohjani on aina ollut vaikea ja olen laiminlyönyt sitä aikalailla.
Pitäisi aina muistaa tämä; päänahka on myös ihoa ja se osaa oikukas – ihan niin kuin iho myös muualla. Joskus jopa aika haastava. Oma päänahkani ainakin vaatii paljon huomiota, mutta kenellä riittää tähän kaikkeen aika? Kasvojenkin hoidossa tuntuu olevan jo aika iso homma ja välillä hiusten perus shampoopesukin tuntuu sen verran isolta missiolta, että ennen kuin huomaakaan on kaksi päivää sitten hiuksiin suihkutetun lakan/kuivashampoon ja ties minkä mönjän annettu siellä päänahassa muhia ja tehdä tuhoja.
Olisitko pesemättä kasvojasi kahteen päivään, jos olisit suihkuttanut siihen ihoa tukkivia kemikaaleja lakan ja erilaisten suihkeiden muodossa? Tuskinpa.

Joillakin päänahka ei tosin ole moksiskaan, mutta herkkähiuspohjaisen pitää antaa päänahalle melkeimpä yhtä paljon huomiota kuin kasvoille.
Oma päänahkaraukka ainakin kun reagoi milloin rasvoittumalla, milloin kuivumalla ja nyt viimeisimpänä tiputtamalla pois tupottain hiuksia. Latvat heiluvat kaksihaaraisina ja kuivina siellä jossain mukana koittaen selvitä päänahan itkupotkuraivareista.

Onneksi tilanne on nyt saatu rahoitettua ja ollaan suht stabiililla pohjalla, mutta välttyäksemme seuraavalta draamalta ajattelin, että on vihdoin aika valita hiuksilleni uudet tuotteet ammattilaisen kanssa.

Kävin Wella-kampaajalla ja kerroin heti alkuun, etten halunnut mitään liian monimutkaista sarjaa. Toisin sanoen hienoja putiloita ja hoitovaiheita joita voisin kuitenkin vain laiminlyödä ja unohdella. Halusin helppoa, tehokasta ja nopeaa hoitoa pitämään päänahkani hyvinvoivana ja latvat kiiltävinä ja vahvoina.

 

Estradille astui pelastavana ritarina Wella Professionalsin uusi INVIGO-hiustenhoitolinja. Runsaasti vitamiineja ja luonnollisia raaka-aineita sisältävä hiustenhoitolinja lupaa elvyttää hiukset välittömästi ja antaa tehokkaita tuloksia pienellä vaivalla. Kuulostaa tällaiselle laiminlyöjälle unelmasarjalta.

Sarja sisältää viisi tuotekokoelmaa, jotka koostuvat hoito- ja muotoilutuotteista:
Blonde Reharge
Color Brilliance
Nutri-Enerich
Volume Boost,
sekä suosikkini Balance.

Näiden lisäksi on saatavilla myös kolme kampaamohoitoa:
BRILLIANCE BOOSTER lisää yltäkylläistä väriloistoa,
NUTRI BOOSTER elvyttää kuivat ja tylsät hiukset
ja VOLUME BOOSTER tuo hiuksiin runsautta ja joustavuutta.

Sain kampaajalta sekoituksen Balance hoitosarjaa, sekä kampaamohoitona ripauksen volume Boosteria. Nautin myös mitä ihanimman akupunktiohieronnan, ja jos päänahkani osaisi puhua se olisi luultavasti ylistänyt tätä hoitoa.

Käykää ihmeessä varaamassa Invigo-hoitoaika Wella-kampaamoon jos sellaiseen on tarvetta, hoidon aikana saa paljon hyviä vinkkejä, sekä ah hieronnan pesupaikalla – muutoin tuotteita löytyy Wella-kampaamoiden lisäksi hyvin varustelluista tavarataloista.

 

 

Omassa suihkukaapissa seisoskelee tällä hetkellä tuo vaaleansininen Balance-tuotesarja. Hiuspohjaa rauhoittava hajusteeton shampoo, sekä Senso Calm –hoitomaski ovat jo heti suosikkeja! Sarjan luvattu nopea teho tuntuu olevan totta. Ei turhaa kikkailua, mutta näkyviä tuloksia. Jatkan testailuja ja pidän teidät ajan tasalla 🙂

 

Photos: Mona Salminen

Top – Nelly
Skirt – Samsoe & Samsoe
Shoes & Bag – Mango

Tags:
No Comments

Post A Comment