HIUKSILLE SUPERFOODEJA?


Kaupallinen yhteistyö: Wella Invigo

 

Tiesittekö, että hiukset saavat ravinnon viimeisenä kehossa? Jos tankkaat hiusvitamiineja joka aamu ja kauhot superfoodein maustettua aamupuuroa jättilusikallisia toivoen, että kaikki ravintoaineet pingahtavat suoraan päähäsi pitäisi jonkun kai kertoa, että nej, nicht, ja inte. Keho ottaa ensin osansa. Keksii ensisijaiset kohteet joita ravita ja jättää hiushaituville rippeet.
Leftoverseja hiuksille. Kuulostaa surulliselta.

 

 

Siksipä on hyvä avittaa tukkakultaa omilla keinoilla, esim. Laadukkailla hiustenhoitotuotteilla. Viedään vitamiineja ja hiuksille shampoon ja hoitoaineen muodossa. Itselläni on ollut hyvän aikaa testissä Wellan INVIGO –sarja, jonka tuotteet sisältävät 76% luonnollisia raaka-aineita sekä runsaasti vitamiineja. Näistä putiloista hiukset saavat mm. goji-marjoja!

 

Sarja sisältää viisi tuotekokoelmaa, jotka koostuvat hoito- ja muotoilutuotteista.
(INVIGO-hiustenhoitolinjassa on käytetty patentoitua INVIGO-BlendsTM -teknologiaa, mikä on mukautettu jokaiseen hoitokokoelmaan).

COLOR BRILLIANCE BLEND™ sisältää yhdistelmän limekaviaaria, E-vitamiinia ja histadiinia.

NUTRI ENRICH BLEND™ sisältää gojimarjoja, E-vitamiinia ja pantenolia.

VOLUME BOOST BLEND™ sisältää puuvillaeliksiiriä ja volyymia antavia polymeerejä.

BLONDE RECHARGE BLEND™ sisältää kirkastavia ainesosia.

BALANCE BLEND™ sisältää mentolia ja lotuseliksiiriä.

 

Näitä superfoodeja ei siis viedä hiuksille suun kautta vaan kaadetaan suoraan päähän shampoon ja hoitoaineiden muodossa. Oma pääni on saanut nauttia viime aikoina aimo annoksen mentolia ja lotuseliksiiriä, nimittäin Balance Blend on ollut kovassa käytössä meidän suihkukaapissa. Hiustenmuotoilussa puuvillaa Volume Boost Blend vaahdon ja suihkeen muodossa. Tykkään <3 Tuotteet tekevät sen minkä lupaavat. Hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Sarja onkin suunniteltu kiireiselle, tehokkaita tuloksia haluavalle kuluttajalle. Ainakin oma arkeni on kaikkea muuta kuin ysitä viiteen rutiinia. Ja olen milloin missäkin viilettämässä tukkaputkella.

 

 

Tuntuuko teistäkin siltä, että välillä elämme sellaista aikakautta kun kaikesta pitäisi ylihuolehtia?

Pese kasvosi aamuin illoin Korealaisen, 10-vaiheisen ihonhoitorutiini tapaankuntoile säännöllisesti (vähintään ilmajoogaa ja tankotanssia), syö lähiruokaa ja luomua, vältä lihaa ja kulutusta, muista olla myös läsnä, joogaa meditoi. Kalenterissa lukee perjantain kohdalla metsäterapia. Vietä laatuaikaa poikaystävän ja perheen kanssa. Mökkeile, mutta älä erakoidu, muista myös juhlia kaupungissa tai jäät paitsi kaikesta siitä kesäiltojen taianomaisesta huumasta! Muista nähdä kavereita ja kommentoida 17 eri Whatsapp-ryhmään aktiivisena. Haali elämyksiä ja muistoja, mutta älä ylisuorita, ole zen, mutta tehokas ja täsmällinen ja tee tätä kaikkea työn ohella.

 

Onneksi edes hiustenpesu voi pysyä suht yksinkertaisena 🙂

 

Photos: Mona Salminen / edit by me
Tags:
4 Comments
 • K
  Posted at 12:03h, 15 heinäkuun Vastaa

  Mä aina välillä käytän nuhjuiseksi tai liian kypsiksi päässeitä hedelmiä ym. Blenderiin sekaisin vaikka kookosöljyn kanssa ja päähän.
  Viimeksi meni avokadoa, vadelmia ja kookosöljyä 😁 Laitoin sitä hieman kasvoille. Hoidon jälkeen tietysti hyvä pesu. Tuli tosi pehmeät ja kiiltävät hiukset!

  • JULIAToivola
   Posted at 11:44h, 17 heinäkuun Vastaa

   Oijoi, kuulostaa ihanalta <3 Ja hiukset varmasti tykkää! pitäisi itsekin useammin tehdä noin 🙂

 • Maija
  Posted at 12:51h, 15 heinäkuun Vastaa

  Tuo loppu on niin täysin totta. Miksi kotona makaamisesta tulee huono olo? Miksi koko ajan pitää suorittaa ja ”nauttia”? Eikö voisi vain go with the flow? 🤔

  • JULIAToivola
   Posted at 11:41h, 17 heinäkuun Vastaa

   Jep, tänäänäkin nukuin pari tuntia normaalia pidempään ja hirveän huono omatunto 😀 Siis mitä ihmettä, miksi normaalia pidemmät yöunetkin tuntuu jo pahalta 😀 Ehdottomasti enemmän Go with the flow -asennetta kaikille 🙂

Post A Comment