HERRAINKENGÄT

 

Tiedättehän, että minulla on tapana nimetä vaatteitani outojen asioiden perusteella? Näiden herrainkenkien kanssa ollaan jälleen menty hieman liian pitkälle – aikalailla kokonaan pois tältä planeetalta.
En vain mahda sille mitään, mutta ne muistuttavat minua Futurama-piirretyn äyriäislääkäri-avaruusolentoa!
Niille jotka eivät tiedä, niin klik.

Jep tuo suu. Mutta ehkä juuri sen takia pidin niistä. Niissä oli jotain todella söpöä ja samalla hieman erikoista.
Ehkä tekin olette kanssani Futurama-tasolla, nimittäin yllätyksekseni sain todella monelta teistä eri kanavissa kyselyitä näistä kengistä.
Ne ovat Sarenzan omaa Made By Sarenza mallistoa ja nimeltään West Mister #13 (Sarenza on ranskalainen kenkänettikauppa, joka juuri avasi sivunsa myös suomessa 🙂

 

Niin hassua, että Pariisissa pärjäsi jo hetken paljain säärin hameessa, kun täällä tuntuu ja näyttää taas ihan siperian keskitalvelta.
Herrainkengät odottelevat siis kevättä vielä hetken kaapissa.

 

 

Hat – Tebian 
Sunglasses – Instrumentarium -Stella McCartney
Coat – H&M
T-shirt – H&M
Skirt – Zara
Bag – Chanel
Socks – Zara
Shoes – 
Made By Sarenza (gifted)
Photos: Francois-Xavier @webstylestory

*Matkan meille tarjosi Sarenza

5 Comments
 • Krista
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei Julia! Anteeksi, kysymykseni ei liity mitenkään postaukseen van haluaisin kysyä mitä lentoyhtiötä suosittelisit Kapkaupungin lentoihin? Olen menossa sinne ja pähkäilen Qatar, Turkish Airlines vai Klm.. Kiitos jos viitsit auttaa =)

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Hei, ei mitään 🙂

   Kaikki luettelemasi lentoyhtiöt ovat hyviä! Viimeksi lensin KLM ja koko matka, sekä vaihto Amsterdamissa meni todella sujuvasti. Useimmiten olen lentänyt Turkish Airlinesillä eikä koskaan ole ollut ongelmia (tykkään heidän koneistaan myös). 

   Qatarilla en ole vielä lentänyt, mutta kuullut paljon hyvää. Itse suosin yölentoa ja melko lyhyttä (1 vaihdon) vaihtoa 🙂 Tällä tavaoin on kohteessa nopeammin kuin huomaakaan! Aika usein Kapkaupunkiin lentäessä on tankkaus Johannesburgissa, missä osa koneen matkustajista poistuu ja lisää tulee tilalle, mutta suoraan Kapkaupunkiin menevien ei tarvitse poistua koneesta. Yritän yleensä välttää näitä tankkauslaskuja, koska se tietää aina pari tuntia ekstraa 😀 Nämä kuitenkin usein ilmoitettu lentotiedoissa 🙂

   • Krista
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kiitos!! Itsekin tosiaan haluan korkeintaan yhden välilaskun ja nopeasti perille! Istanbulissa joutuu yöaikaan odottelemaan sen 4 tuntia, onko se ihan turvallista jos yksin naisihmisenä matkustaa? =)

 • Pinja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pakko myöntää, et kyllähän noissa samaa näköä on! :DD Kiva asu, printtipaidan ja vaaleenpunasen hameen yhdistelmä toimii!

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   NO EIKÖ 😀 haha, kiitos kun näet yhtäläisyyden 😀 

Post A Comment