Hätistelen hyttysiä mieluummin Balilla

 

Istuin eilen Teatteri Delin salaattibaarissa ja hyttysiä pörräsi ihan joka puolella. Miksi kesän ensimmäiset hyttyset olivat sisällä ravintola Teatterissa? Näytin varmaan pakko-oireiselta kun huidoin yksin nurkassa ja epäilin haisenko raadolta, kun ei niitä näyttänyt olevan kenenkään muun kimpussa.
Vasemmassa nilkassa oli molemmilla puolilla jo isot puremat ja joudun jatkuvasti kumartua raapimaan nilkkoja. Ärsytti hetken, mutta sitten muistin, että kohta vasta olenkin paikassa missä on hyttysiä ja puremia.
Hyttysenpuremat eivät varmasti tunnu yhtä ärsyttäviltä kun niitä raapii Balilla.

Pienenä nukuimme Balilla aina hyttysverkon alla. Hyttysverkko tuntui silloin prinsessaverholta ja kukonlauluun herättiin viideltä aamulla. Aamiaiseksi syötiin banaanilettuja ja päivällä leikittiin apinoiden kanssa.
Muistan vieläkin lapsuuden reissuistamme paljon. Paikkoja, makuja ja hajuja. Sinne on aina yhtä ihana palata.

Ja juurikin siksi me päätimme poikaystäväni kanssa reissata Balille Singaporen kautta. Balilta ehkä Lombokille, mutta vasta alkumatka on suunniteltuna. Muuta emme tiedä kuin että olemme kaksi yötä Singaporessa ja viisi Canggussa.
Canggussa asuu ystäväni Ayu, jonka kanssa leikittiin pienenä apinoiden kanssa ja syötiin niitä banaanilettuja. Viimeksi nähtiin muutama vuosi sitten käydessäni Ubudissa. On jo aika vaihtaa taas kuulumisia 🙂

Finnairin suora iltalento lähtee taas tapansa mukaan tänään yhdeltätoista illalla (sama lento ja sama kellonaika aina kun olen Singaporeen matkaamassa – luo jotenkin tuttua ja turvallista tunnetta).
Tässä on siis tänään vielä hyvin aikaa säntäillä ympäriinsä, hoitaa asioita ja pakkailla viimeisiä tavaroita.

Ajastettuna on muutamia postauksia, mutta aikomuksena on ehdottomasti myös päivitellä paikanpäältä sen verran kun se on mahdollista. Varmasti kahden viikon aikana saadaan ulos aika monta postausta.

Olen niin innoissani! – Banaaniletut olen tulossa!

Tags:
8 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  <3 <3 Pakko päästä piakkoin Balille! Mitä lentoreittiä suosittelisit, jos ei käy Singaporen kautta? Eli HKI- Bali?

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Hmm, olen lähes aina lentänyt Singaporen kautta, joten en oikein osaa samoa 😊 Mutta varmasti HongKong ym myös hyviä vaihtoehtoja.

 • Jaana
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minä satuin aikoinaan ensimmäistä kertaa blogiisi joidenkin Bali-postausten myötä. Liekö melkein ensimmäisiä postauksiasi?
  Sinun kauttasi päädyin lukemaan myös Ayun silloista blogia. Minua viehätti molempien blogeissa soljuva tarinankerronta ja olen vuosienkin jälkeen täysin koukussa blogiisi! 🙂 Täältä on ammennettu monia hyviä reseptejä, tirskahdeltu ääneen hauskoille jutuille, ihasteltu ammattilaistason vaatekuvia (vaikka oma tyyli onkin lähinnä metsänpeikko eikä muoti kiinnosta yhtään) ja ennen kaikkea nautittu upeista lomakuvista ja -vinkeistä.

  Oikein hyvää ja rentouttavaa lomaa!

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mitäääh 🙀❤ En edes muistanu ennen kuin sanoit, että myös Ayulla oli blogi! Se oli niin hyvä!! Pitää usuttaa Ayua aloittamaan uudestaan 😂
   Ja siis nämähän olivat tosiaan ihan ensimmäisiä postauksiani, eli olet ollut melkein 7 vuotta matkassa! Ihan hullua ❤ Iso kiitos ja kumarrus että olet lukenut ja superkiitos kauniista palautteesta – tuli niin kiva mieli 🙂

 • Faijahommia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Bali <3

  Kannattaa muistaa myös nauttia lomasta ja olla hetki offline. Se tekee hyvää 🙂

  https://faijahommia.fi/

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Olet niin oikeassa 🙂 ihan pysähdyin tämän kommentin kohdalla ja mietin että pakko muistaa myös lomailla 😌

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvää matkaa! Perinteiset kananmuna ja banaaniako tarkoitat?

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Kiitos:)
   Ja ei, ei sellaisia terveyspannareita, vaan kunnon lettuja, missä ohuita banaaniaiivuja mukana 😋

Post A Comment