HÄÄVIIKONLOPUN JÄLKEEN HERÄNNYT

 

Olen nukkunut kolme päivää miltei yhtäjaksoisesti. Autossa, sohvalla, sängyssä, kasvohoidossa – kuukahdellut kuin käkikello vailla paristoja.
Ystävieni ison hääviikonlopun ja Hangossa kolmen päivän juhlimisen aikana, ehti kertyä univelkaa niin paljon, että jos unellani olisi velkakirja, ei siinä olisi enää vapaita sivuja. Mutta se oli täysin sen arvoista.
Täysin sen arvoista.

Voisinpa elää tuon viikonlopun uudelleen. Kaikki ne naurut, tanssit, herkät hetket ja hullunkurisen hauskat tapahtumat. Erityisesti ne, kun ystävä ottaa artistilta mikin ja vetää täysiä oman soolon – kuin olisi megaluokan ammattilaulaja ja koko juhlakansa villiintyy huutamaan innoissaan haavi auki, että mitä hittoa.
Näissä häissä meni kaikki täysin nappiin, nuppiin ja yli odotusten. Jokainen hetki oli maaginen, tunnelma katossa, sääkin suosi, eikä edes meidän morsiusneitojen puheessa tullut änkytettyä pala kurkussa.
Osasyy häiden jälkeiseen väsymykseen taisikin olla tuo morsiusneitojen tehtävien jännittäminen. Vaikka nautinkin äärimmäisen paljon siitä, että sain kunnian seisoa ystäväni rinnalla tärkeänä päivänä ja morsian hemmotteli jokaisella aspektilla meitä kaasoja, olin vain asettanut itselleni hyvällä tavalla vähän liikaa suorituspaineita. Turhaan. Vaikka olisin ollut mukkelis makkelis pusikossa, ei se olisi edes haitannut morsianta. Niin chillisti tämä rautahermoinen neito (nykyinen rouva, heh) otti oman hääviikonloppunsa. Iso hunnun nosto hänelle siitä. Jokainen päivä olisin hänelle morsiusneito uudestaan jos voisin. 

Nyt on iso hymy kasvoilla kun katselen näitä kuvia. Kiitollinen ystävistä ja kokemuksista. (Ja siitä, että univelat alkaa vihdoin olla nyt kuitattuna). 

 

 

Me karataan nyt viikonlopuksi mökille, ja kun tulen takaisin aion pikkuhiljaa laskeutua täältä pumpulisesta lomatunnelmasta ja ottaa varovaisia askelia kohti töitä ja arkea. Kesää on vielä jäljellä, mutta pitäähän sitä vuokraakin maksella. En tiedä olenko koskaan ollut näin pitkään lomalla. Se on ollut ihanaa.

 

Kuvat: 1,5,7,8,11 @lottapolviander

10 Comments
 • Taija
  Posted at 15:40h, 07 elokuun Vastaa

  Nää kaikki hääkuvat ovat olleet upeita!! Siis ihanat häät ja niin kaunis morsian + morsiusneidot 😊 Missä Ruu oli hoidossa? 😊

  • julia
   Posted at 12:24h, 08 elokuun Vastaa

   Kiitos 🥰 oli niin kauniit häät, että huh ❤️
   Ruu oli Aleksin äidillä hoidossa. Heillä ihanan iso talo ja pihaa, joten viihtyy siellä onneksi hyvin 😊

 • Jaren perseennuolijat
  Posted at 11:38h, 08 elokuun Vastaa

  Toivottavasti saatte kaikki koronan 🙂

  • julia
   Posted at 12:28h, 08 elokuun Vastaa

   Harmillista, että toivot koronan leviävän 😟

   • Vieno4ka
    Posted at 18:04h, 08 elokuun Vastaa

    Internetissä on niin helppo huudella. Keneltä yhden vähän tunnetumman henkilön häät on pois? Vois sanoa, että kateellisilta, mut toisaalta sittenhän ei vois kitistä niistä netis) Vaikka vieraita oli ilmeisesti paljon, toivottavasti kukaan ei sairastu koronaan 🙂 Hyvää kesää, myös ikävälle kommentoijalle!

    • julia
     Posted at 14:35h, 10 elokuun Vastaa

     Niinhän se on. Helppo huudella nimettömänä, mutta sellaisiksi ne aina minulle myös jää 🙂 kasvottomiksi kuiskauksisti, joita en mieti sen enempää 😊

     Ihanaa kesää myös sinne ❤️

  • veerakas
   Posted at 15:12h, 10 elokuun Vastaa

   Siis häh. Olipa taas kommentti… Näinä aikoina melkein ymmärtäisin tämän kommentin jos kyseessä olisi ihan vaan yllättäen ja huvikseen järjestetyt bileet, mutta kyseessä kuitenkin häät. Come on.. Eiköhän nämäkin kyyhkyläiset ole aika moneen kertaan punninneet että pitäisikö perua vaiko ei.
   Ihania kuvia ja tunnelmia, täydellisesti onnistuneet häät on aivan mahtava juttu (sekään ei ole mikään itsestäänselvyys)! 🙂

   • julia
    Posted at 15:48h, 11 elokuun Vastaa

    No näitä kommentteja aina valitettavasti löytyy 🙂
    Ja olet kyllä täysin oikeassa, ihan viime viikoille asti pari mietti onko ok pitää häitä. Tuolloin oli isot kokoontumiset kuitenkin jo salittu ja he olivat vielä erikseen kysyneet lupaa häihinsä, joihin saivat vihreää valoa. Onneksi pääsivät tanssimaan häitänsä ja onneksi kaikki vieraat olivat terveitä ☺️

 • Pompulapampula
  Posted at 17:18h, 10 elokuun Vastaa

  Meijän maassa on kesältä kaikki häät peruttu – olisit ollut kolme kalenterissa, joten kyllä harmittaa mutta onneksi kaikki parit on ollut Ihan ok päätöksen kanssa. Mutta kun katselee näitä kuvia niin kyllä toivoo että päästäis mekin juhlimaan pian, turvassa tietenkin. Rakastan häitä Ihan hirmuisesti ja ensi kesänä on myös omat kalenterissa. Meillä on onneksi juhlapaikka käytössä useamman päivän ja polttarit aikaiisemmin viikolla, toiveissa että kun ollaan ulkomailla niin että mahdollisimman moni ystävä Suomesta pääsisi varsinkin kun ei nyt tänä kesänä olla perhettä, sukua tai ystäviä nähty. Mutta vaikka set up kuulostaakin vähän ekstralta niin toiveissa on että kaikilla on aikaa pitkästä ainaa nähdä toisiaan, mekko ja kukat on aika toispuoleisia ja toivitaan että saadaan chillit ja rennot juhlat 😀

  • julia
   Posted at 15:45h, 11 elokuun Vastaa

   Ihanalta kuulostaa teidän suunnitelmat 🥰 Myös omiin häihin 10kk aikaa ja tässä aletaan jo jännittämään myös puolestaan että voiko niitä pitää ollenkaan ensi kesänä 🙈 Toivotaan, että päästään kummatkin juhlimaan sekä omia, että muiden häitä ❤️

Post A Comment