HÄÄPAIKKAA HAPUILEMASSA

 

Olemme tänään menossa katsomaan ensimmäistä (ja sitä lemppari) hääpaikkaamme ja olen ollut koko alkuviikon hieman yllättynyt tuosta pienestä palasesta kurkussa. Jotenkin hieman pelottaa, että petyn paikkaan, ärsyttää jo valmiiksi jos budjetti ei riitä ja miltei itkettää ajatuskin jos haluamamme päivä ei ole vapaana.
Olenhan myös jo selannut paikasta kaikki mahdolliset kuvat sataan kertaan ja somistanut mielessäni sen tilukset haluamillani kukkapuskilla.

Pidimme miehen kanssa hääpalaverin – tiskejä laittaessamme tietty,  ja päädyimme ennen kuin tiskikone oli edes täynnä, että häämme olisivat alkukesästä vuonna 2021. Siihen on siis miltei kaksi vuotta. Luulin, että minulla olisi kaikki maailman aika, mutta hääbisneksessä aika onkin näköjään aina kortilla. Kaikki paikat joita olen katsonut, ovat olleet buukattuja jo lähes kaksi vuotta eteenpäin. Tsiisus. Pitääkö nämä paikat varata jo kohdussa ollessa? 

”En aio stressata yhtään” – hoen itselleni ja kaikille muille, mutta mitä enemmän mietin häitä, tajuan, että onpas aika paljon hommaa ja kolausta säästöpossulle yhden illan takia. Mitä enemmän selailen hääjuttuja interwebistä sitä enemmän tuntuu, että pöytäkartat vain vilisevät silmissä ja olen kurkkuani myöten kermakakussa.

 

 

Ei se mitään. Otan tämän positiivisena haasteena. Pitäisi vain totuttaa tämä perfektionisti-haaveilijamieli siihen, että varmasti tässä projektissa tulee myös takapakkia ja se on ihan normaalia. Ei pidä haukata liian isoa palasta hääkakkua kerralla, vaan nauttia suunnittelusta ja pienistä murusista matkan varrella, eikö? 😀

 

Onko siellä muita samassa tilanteessa?

 

Outfit from Zalando
Photos – Kriselda 

Tags:
10 Comments
 • Nelli
  Posted at 12:22h, 21 elokuun Vastaa

  kuulostaa niin tutulta. tuntui että kaikki päivät olivat varattuina ja kun selailee esim. facebook hääryhmiä tms. niin tuntuu että jo melkee kutsut pitäisi olla lähetettynä ennen kuin on juhlapaikkaa ja kirkkoa/maistraattia varattuna. mutta eiköhän kaikki tästä, kunhan on hyvät juhlat niin eikös se ole tärkeintä 😊 Tsemppiä Julia! 😊

  • julia
   Posted at 13:40h, 21 elokuun Vastaa

   Juhlat on ehdottomasti tärkeimmät 😍
   Ja haha, apua, en ole vielä edes miettinyt että kuinkakohan ajoissa hääkutsut pitää olla postissa. Sekin vielä.

   Ja kiitos, tsemppiä tarvitaan ☺️😂

 • Merja
  Posted at 12:58h, 21 elokuun Vastaa

  Joku kirjoitteli juurikin, että oli varannut hääpaikan ennekö oli edes miestä tiedossa, aika riskaapeliä? Tietysti, pitäähän nyt siihen luottaa, että mies jostain löytyy.
  Yksi konsti on pitää häänsä vaikka marraskuussa, Muoniossa tai Mongoliassa, voisi olla tilaa.
  Meidät vihittiin 15. lokakuuta, joten Näsinneula oli vapaa. Sen vuoden ihanin syyspäivä ja värikäs ruska, jota saimme ihailla korkeuksista, sininen hetki, auringon lasku ja lopuksi kaupungin valot. Ei paha.

  • julia
   Posted at 13:38h, 21 elokuun Vastaa

   Oho, no se on kyllä hieman ajoissa se 😀
   Ja oi, syyshäät kuulostaa myös ihanilta. Mietimme niitäkin hetken, mutta meillä on niin paljon ystävien häitä pitkälle loppukesään, että syksykin tuntui liian aikaiselta ajankohdalta ja sitten taas 2021 syksy liian kaukaiselta 🙂

 • Annika
  Posted at 09:55h, 22 elokuun Vastaa

  En tiedä mikä hääpaikka teillä on mielessä, mutta meillä oli häät Katajanokan Kasinolla (kenraalisalissa) ja voin lämmöllä suositella sitä hääpaikaksi <3 Ruoka oli superhyvää, hovimestari vastasi maileihin tosi nopeasti, tarjoilijat oli tosi ammattitaitoisia ja sijainti ihan 5/5. Lopulta se oli mielestäni aika edullinenkin. Voit laittaa mailia jos haluat jutella tarkemmin 🙂

  • julia
   Posted at 10:46h, 25 elokuun Vastaa

   Tuota en ollutkaan käyntyt katsomassa ja aivan ihana vaihtoehto! Kiitos kun vinkkasit ❤️ Ihana olet ☺️

 • srara
  Posted at 16:24h, 22 elokuun Vastaa

  Kudos sulle siitä, että jaksat odottaa häitä vuoteen 2021! Itse en jaksaisi, Oon sitä mieltä että kun on päättänyt mennä naimisiin niin se on alle vuosi kun ollaan oltu alttarilla. Tosin meille ei ole tulossa edes keskikoisia häitä joten järjestelyäkään ei ole..

  • julia
   Posted at 10:45h, 25 elokuun Vastaa

   Veikkaan että kaksi vuotta menee hujauksessa! 🙂 Meillä on ensi kesälle jo niin monien ystävien häät, että ei edes mahduttaisi enää joukkoon 😀

 • Sofia
  Posted at 21:02h, 22 elokuun Vastaa

  Moikka Julia! Onnittelut kihlauksesta <3 Itse menin myös kihloihin helmikuussa mutta vasta tällä viikolla aloin kattelemaan mahdollisia paikkoja yms ja tekemään laskelmia. Ja siinähän meni pää ihan pyörälle 🙈 Olen luonteeltani aika epäorganisoitu niin mietittyttää miten saan kaiken järjestettyä. Kaikki hääpostaukset siis tervetulleita! Ajankohdaksi ollaan ajateltu myös vuotta 2021 joko keväällä tai kesällä.

  Ihania kuvia, sun blogissa on aina ihan paras tunnelma! Tulee aina hyvä mieli kun tänne tulee <3

  • julia
   Posted at 10:43h, 25 elokuun Vastaa

   Kiitos paljon niin ihana kuulla ❤️☺️
   Hääpostauksia varmasti luvassa, ihanaa kun on uusi aihe mistä postailla! Tuntuu että on kivaa vaihtelua myös minulle 😊
   Tsemppiä hääsuunnitteluun, hyvä siitä tulee 💪🏼

Post A Comment