HÄÄHUMUA JA MEKKOPANIKOINTIA

 

Kerroinkin aiemmassa postauksessa, että juhlimme ystävän häitä täällä Roomassa ja pientä asukriiseilyä on ollut ilmassa. Harvoin sitä kun saa hääkutsua, jossa pukukoodina lukee smokki, frakki ja puutarhajuhlat. 

Ensin sitä tietty vilkaisee hieman paniikissa omaa vaatekaappiaan vain tajutakseen, että ihan ei rahkeet, lahkeet ja helmat taida tällä kertaa riittää ja sitten iskee innostus. Kerrankin saa pukeutua! Niin juhlavasti kuin haluaa – ja alkaa heti innoissan etsiä inspiraatiota Pinterestistä ja nettikaupoista. 

Huvitti kun poikaystäväni käveli läheiseen pukuvuokraamoon kyselemään smokkia ja frakkia.
”Jaaha ja se olisi sitten nouto kuudes päivä ja palutus vasta seuraavalla viikolla, koska juhlat ovat Roomassa, eikö? Poikaystäväni ei ollut ensimmäinen joka on astellut samaiseen paikkaan kyseiemään tuota samaista komboa. 

En tiedä kumpi lopulta pääsi helpommalla, minä vai poikaystäväni joka vain asteli pukuvuokraamoon, nimittäin itsekin sain lainaan ihan mielettömän juhlamekon Zalandolta.
Se ei ole tämä kuvissa näkyvä. Valitettavasti en ole sitä vielä ehtinyt kuvata, mutta varmasti otan muutamia kuvia sitten huomenna hääjuhlien aikana. En tiedä onko minulla koskaan ollut päälläni niin juhlavaa mekkoa 😍

 

 

Photos: Mona Salminen

Tags:
4 Comments
 • Hhhhh
  Posted at 09:43h, 10 kesäkuun Vastaa

  Mistä tämä mekko on? 🙂

  • julia
   Posted at 12:00h, 13 kesäkuun Vastaa

   Mangosta 🤗 jo tosin jonkin aikaa sitten ostettu 🙈

 • Nimetön
  Posted at 16:33h, 10 kesäkuun Vastaa

  Hei Julia,

  Mistä on tuo olkalaukku? Se kiinnitti huomioni 🙂

  • julia
   Posted at 11:59h, 13 kesäkuun Vastaa

   Se on Mangosta, mutta jo aika vanha 🙈

Post A Comment