EI RAKSUTA

 

Huh, huomasi että viikon loma ja täysin offlinessa olo jätti jälkeensä sellaisen meilitulvan, sekä deadlinekasan, että aikamoiselta kompuroinnilta on tuntunut tämä alkuviikko. Eilen juoksin ympäri kaupunkia tapaamisissa ja tänään aamutreenien jälkeen olenkin istunut toimistolla koko päivän – ja täällä olen edelleen. Nyt kun kiireisimmät jutut on vihdoin saatu pois alta ja olisi aikaa kirjoittaa postausta niin arvatkaa raksuttaako tuolla pääkopassa.. Ei.
Ei, siellä raksuta. Siellä on vain rikkinäisten lauseiden sekamelska. Yritin kirjoittaa teille hieman enemmän purjehdusreissun järkkäilystä, mutta hyvä kun muistin edes reissumme lähtökaupunkia. Kirjoitusfiilis siis hieman hakusessa joten ehkä yksi syksyinen luottoasu tähän väliin voisi tuoda myös myös vähän vaihtelua ennen kuin tulee taas reippaasti matkakuvia. Vielä kun olisi Bangkokista, Pietarista ja purjehdusreissulta kasapäin kaikkea. 

Kertokaa ihmeessä jos on postaustoiveita tai erityisesti jotain mitä haluaisitte näistä kohteista kuulla 🙂 

 

 

Cashmere neule – Zara
Hame – TopShop
Laukku – Chanel
Kengät – Balenciaga

Kuvat: Kriselda

Tags:
4 Comments
 • Sandrass
  Posted at 17:33h, 16 lokakuun Vastaa

  Pupulandia-blogista lähtenyt 30-kysymystä (vai oliko se 33….) ois tosi kiva lukea sunkin blogista! Ollut monessa blogissa ja kaikista oppinut hirveästi uutta 🙂 Uusimpana tais vastata Vilmap.

  • julia
   Posted at 17:39h, 16 lokakuun Vastaa

   Hei, kiitos ideasta! Kuulostaa juuri sellaiselta mitä olisi kiva tehdä, joten pitääkin käydä nuo kysymykset kopsaamassa 🙂

 • Mintsu
  Posted at 10:33h, 17 lokakuun Vastaa

  Pietarin loma kiinnostaisi ihan valtavasti. Menitkö junalla? Onnistuiko liikkuminen kaupungissa kävellen vai liikuitko miten? Ruokapaikoista vinkkejä ja nähtävyyksistä? 🙂 Mahdollisimman paljon kiinnostaisi kuulla Pietarista. Lähikohteet kiinnostaa myös siltäkin kannalta ettei tykätä matkustaa lentäen, kiitos <3

  • julia
   Posted at 14:59h, 17 lokakuun Vastaa

   Hei, kiva kun laitoit kommenttia. Superhyviä kysymyksiä, otan nämä ehdottomasti mukaan Pietaripostaukseen 🙂

Post A Comment