DIGIPAINAJAISIA


 

Pimeänpelkoa ja kauhuelokuvista tuttua Manaajamuijaakin enemmän hirvityttää ajatus läppärin hajoamisesta.
Koska teen kaikki työni läppärillä, en tietenkään haluaisi joutua tilanteeseen, missä työprokkikset ja kuvat katoaisivat pimeyteen pikku tiltin takia, ja juuri siksi olenkin ahkerasti käyttänyt Driveä, Cloudia ja ulkoisia kovalevyjä varmuuskopioimaan kaikkia tiedostoja.

Kunnes nyt. Miten voi olla mahdollista, että sekä Cloud sekoaa, ja myös kaikki kansiot mitkä ovat työpöydällä eivät suostu siirtymään ulkoiselle kovalevylle ollenkaan? Koneeni on aivan tukossa kaikkea keskeneräistä tavaraa mitä ei voi heittää roskikseenkaan ja kaikki mahdollinen muu on poistettu – siitä suurempaa tilahyötyä tosin saamatta. Tuntuu että olen umpikujassa jossain digipainajaisessa, missä tietty Mac-huollosta annetaan vielä pikahuollon ja vian katsomisen hinnaksi 410 euroa. Mikä puolestaan laittaa miettimään onko järkeä tuhlata niin isoa summaa jo vanhaan koneeseen kun kohta pitäisi kuitenkin olla uusi ostamassa. Noh, pääasia ettei sentään mitään ole tuhoutunut (vielä).

Tässäpä siis pieni pähkinä viikonlopulle – miten voin tehdä töitä jos koneellani ei ole tilaa vastaanottaa uutta materiaalia, ja miten pääsen eroon siellä nyt sijaitsevista keskeneräisistä prokkiksista jos en saa niitä varmuuskopioitua? 😀

 

Nämä sinimekkoiset kuvat olivat onneksi valmiina blogipohjassa, joten haaveillaan nyt hetki vielä pulmattomasta rantalomasta. Mekon nimi on sopivasti Sangria ja vaikka en sitä pysty täällä säiden takia ihan vielä päälleni pukea, aion teeman mukaisesti kohta kohottaa sangrialasin viikonlopun kunniaksi Kampin Korttelin BarCon ravintolan juuri valmistuneen terassin avajaisissa. 

Ihanaa viikonloppua.  <3

 

Dress – Bik Bok Never Denim

Tags:
6 Comments
 • Haidi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä kaadoin kerran lasin vettä macille, joka sitten sekosi täysin. Uusi kone piti hankkia, mutta ruoholahden mac huolto koteloi vanhan kovalevyn (!!) joka on nyt mulla ulkoisena kovalevynä 🙂 hinta taisi olla 60e vai 80€ jtn siinä kieppeillä. Jos tästä olisi sullekkin apua.

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Hei, kiitos vinkistä tuo pitää muistaa 🙂 Onneksi sain asian jo korjattua. Huh, samperin tietotekniikka 😀

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Heippa, aikaisemman postauksen kommenteissa jo kyseltiinkin missä olet käynyt täyttämässä silmänalauksia? Olisi kiva kuulla jotain tästä 🙂

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Hei, tämä oli ulkomailla. Suomessakin varmasti vastaavia, mutta en osaa valitettavasti ketään suositella. Olen kuullut, että täyttö jollain muulla kuin omalla rasvalla näkyy ihon läpi, joten en ainakaan suosittele sitä vaihtoehtoa. 

 • ena
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moi, ootko kokeillut laittaa kaikkea Google Driveen talteen ja poistaa koneelta siksi aikaa että alkaa toimia?

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Tiedostoja oli niiiiin paljon, ettei sekään onnistunut 😀 Onneksi löysin keinon tyhjentää koneeseen ”jämähtäneet” vanhat tiedostot mitkä olivat ihan piilossa jossain 😀 Haha, kiitos kuitenkin avusta 🙂

Post A Comment