COCO TAMS – KOH SAMUI

 

Rantaravintola, trooppinen lämmin ilta, baarijakkaroita olkikatoksen alla, hyvää musiikkia, lyhtyjä palmuissa, hiekkaa varpaiden alla ja Singha kourassa. Coco Tams on juuri sellainen paikka, jonne haluaisi itsensä teleportata kun arki potkii päähän ja pimeän räntäsateisen kauppareissun aikana ylitsepursuavasta kauppakassista ratkeaa lätäkön kohdalla pohja. 

Vaikka olen sitä mieltä että kotisohva on oikeasti paras paikka maailmassa, oli todella ihana istua yhtenä iltana Coco Tamsin rannalla, juoda olutta, syödä pizzaa ja olla miettimättä juuri yhtikäs mitään muuta kuin sitä, että riittääkö bathit night marketissa myytävään simpukkakaulakoruun vai pitäisikö kipaista lompakko hotellilta.

Ne eivät riittäneen, mutta hotellimme Hansar sijaitsi aivan Coco Tamsin vieressä ja Coco Tams puolestaan Fishermans Village alueella, missä pidettiin joka perjantai näitä yömarkkinoita. 

 

 

Palattuani takaisin ravintolaan markkinoilta, oli ravintolan pöydät täyttyneet tiuhaa tahtia, monien turistien takamukset löysivät myös säkkituolit rannalla. Jos tänne siis haluaa isommalla porukalla, kannattaa tehdä pöytävaraus tai tulla suht ajoissa 🙂 

Ruuasta en osaa sanoa paljoa. Söin pepperonipizzan ja söin sen kokonaan. Se ei ollut huonoa, päinvastoin, mutta italialaisia klassikoita täynnä olevan menun sijaan, olisin halunnut nähdä leikkelelautasten ja pennepasstojen sijaan tällaisessa rantabaarissa, ehkä hieman enemmän rentoa aasiafuusiota. (kuitenkaan poissulkematta sitä pepperonipizzaa listalta :D)

Jokatapauksessa ajattelin vain vinkata, että ihana rento paikka ja hyvä tunnelma. Jos olette Koh Samuilla, niin kannattaa käydä piipahtamassa 🙂 

 

 

Top – Zara
Dress – GinaTricot
Shoes – Hermes
Bag – Cult Gaia
Sunglasses – RayBan
Photos of me: Rebecca Fredriksson

4 Comments
 • elina jii
  Posted at 04:33h, 28 syyskuun Vastaa

  heippa, tykkaan kovasti blogistasi, mutta nama thaimaan-postaukset (varsinkin uusin cocotams-mainos..) ovat aika meh… ymmarran toki, etta mainostaa pitaa, kun valtion matkailuviranomaiset hoitavat viulut, mutta silti. en myoskaan oikein tajua, kuinka matka liittyy hyvinvointiin (jatetaan kasintehty inkivaarisaippua nyt laskuista).

  • julia
   Posted at 15:15h, 28 syyskuun Vastaa

   Cocotams ei itseasiassa ollut mainos eikä minua paikasta oltu millään tavalla velvoitettu kirjoittamaan. Kirjoitin siitä koska tykkäsin paikasta ja ajattelin, että on kiva antaa ravintolasuosituksia niille jotka aikovat Koh Samuille matkata 🙂

 • elina jii
  Posted at 02:57h, 29 syyskuun Vastaa

  kiitos vastauksestasi!

  • julia
   Posted at 08:34h, 29 syyskuun Vastaa

   😘

Post A Comment