Canggu Bali hotelli – Regali Villa

 

”Welcome home mr. Aleksiii and miss Toivolaaa”
Iloiset tervehdyshuudot kantautuivat skootterinkypäränkin läpi Regali Villan ulkoilma respasta aina kurvatessamme takaisin hotellimme pihaan.

Osuvasti henkilökunta toivotteli kotiinpaluuta, nimittäin aika kopeasti kodilta Villa alkoikin jo heti ensimmäisen päivän jälkeen tuntua.

 

 

En ole koskaan ennen ollut hotellissa, missä minulla olisi oma uima-allas (ja sen lisäksi vielä tunnelmallinen oleskelutila, keittiö, ulkoilma kylpyhuone ammeella ja suihkulla ja leveä parisänkyä varusteena). Hotellin nettisivujen kuvat eivät tosiaan tehneet tälle täysin oikeutta ja vaikka saavuimme sateisena yönä, haukoin henkeä ihastuksesta kun näin huoneen ensi kertaa.
Halusimme synttäreideni kunniaksi (kaikki törsääminen ikävuosien piikkiin) jotain spessua ja tämä oli kyllä meille juuri oikea valinta.

Tuntui ihanalta syödä aamupalaa omassa rauhassa, käpertyä huoneemme oleskelutilaan iltaisin tuijottamaan telkkaria ja riehua kahdestaan auringonpaisteessa altaalla.
Hotelli yllätti meidät myös pari kertaa sirottelemalla kukkia uima-altaaseen ja laskemalla meille ulkoilma kylpyammeeseen kukkakylvyn. Sitä tunnelmallisempaa kylpyä saan luultavasti elämässäni tämän jälkeen kyllä hakea.

 

 

 

Regali Villa sijaitsi Canggussa Jl. Padang Lingjon kadulla, niin että Villan takana ei oikein ollut enää mitään, mutta kulkiessa katua rantaan päin oli kävelymatkan päässä kivoja kahviloita, automaatti, salonkeja, marketti jne. Muille Canggun ”pääkaduille” ja toisille ravintolaspoteille oli kuitenkin lopulta juuri sen verran liikaa matkaa, että ensimmäisen päivän jälkeen tajusimme tarvitsevamme skootterin nopeampaan kulkemiseen. (Canggussa ei ole ubereitä tai takseja).
Onneksi saimme hotellilta helposti Skootterin 50 000 rupian (n.3,50€) päivähintaan ja muutenkin kaikki venelippujen varukset Gilille, haku lentokentältä, päiväreissu Ubudiin ym hoitui kätevästi hotellin kautta.

Enpä olisi voinut olla tyytyväisempi henkilökunnan todella ystävälliseen palveluun. Poikaystäväni sieltä lähdettyämme jopa muutaman päivän jälkeen kertoi ikävöivänsä heitä haha.

Ainut miinuspuoli oli hotellin suppeahko aamiainen, mikä tilattiin listalta ja mihin lopulta aika nopeasti kyllästyi. Rakastan aamiaisbuffetteja joten olisin kaivannut paljon enemmän vaihtoehtoja. Muuten ihan täydet pisteet tästä hotellista. Villojen lisäksi hotellissa oli myös yleinen uima-allasalue, sekä pienehkö ravintola. Todella rauhallinen ja kiva kaikinpuolin.
(Ja ei tämä ei ole mainospostaus. Itse rakastan lukea hotelliarvosteluja, joten on niitä myös itse kiva muille kirjoitella :).

Tags:
13 Comments
 • Faijahommia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jäätävö villa!

  Pitääpä koittaa muistaa tämä, kun joskus taas Indot ja Bali kutsuu 🙂

  https://faijahommia.fi/

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Jep, oli kyllä onnistunut valinta 🙂 Toivottavasti itsekin pääsisi jo pian takaisin 😀

 • Janna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mielenkiintoinen postaus! Rakastan sun tapaa kirjoittaa, osaat taitavasti oikeilla sanavalinnoilla maalailla kuvia ja tarinoita lukijoiden mieliin, tietenkin oikeat kuvat vielä plussana. Kiitos!

  Vielä kiinnostaisi tietää, mitä kautta tämän voi varata ja minkälaisin hinnoin? Minkälaiseksi koit hinta-laatu-suhteen? Lensittekkö Denpasariin, onko sielä pitkä matka Villaan? Kiitos jo etukäteen vastauksista. Kohde vaikuttaa ihanalta!

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Kiitos, ihana kuulla että tykkäät 🙂 

   Me varattiin ihan vain Bookingin kautta (oli joku alennus käynnissä niin saatiin kivasti halvemmalla), mutta toki hotellin omiltakin sivuilta ym muilta hotellisivuilta pystyy varata. Kannattaa vertailla hintoja! Maksettiin reilut 120€ yö ja tosiaan Denpasarista tultiin. Matka kesti kentältä villaan n.40 min 🙂

   Hotelli on normaalisti melko hintava (olisiko n.160€ yö), mikä on melko paljon Canggun hotellihinnoissa, mutta tuon alennuksen jälkeen en olisi voinut pyytää parempaa hinta/laatusuhdetta.

 • Marianne
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mikä paratiisi 🙂

  xx

  http://mariannelle.com

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   JEP 🙂 Ah, pääsisipä takaisin <3

 • P123
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Näyttää ihanalta! ❤❤ kiitos kun jaoit.

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Tottakai <3 Kiva jo hyötyä jollekin tästä 🙂

 • Suvi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Niin upeat kuvat! Olet kyllä taitava kuvaaja ja nuo värit näyttää niin houkuttelevilta. Käsitteletkö kuvia paljon vai onko vaan niin hyvä kamera 🙂

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Kiitos paljon 🙂

   Veikkaisin, että suurin taika on valovoimaisessa linssissä ja Lightroomin pienessä jälkikäsittelyssä 😉

 • S.S
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Saavuimme juuri Singaporeen Balilta ja majoituimme tässä samassa villassa, kiitos sinun! Meille kävi nimittäin niin, että
  villa, jonka olimme varannneet, osoittautui aivan erinlaiseksi kuin mitä kuvat ym. antoivat ymmärtää ☹️ Saavuimme villalle myöhään illalla ja heti herättyämme teimme päätöksen, että tämähän ei lomaamme pilaa. Muistin lukeneeni vahvat suositukset blogistasi Regali Villasta ja sattui käymään hyvä tuuri ja yksi villa oli vapaana! Allekirjoitan kyllä nuo kaikki sanasi, upea paikka ja aivan ihana ja avulias henkilökunta!

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Hei, vitsi miten kiva, että tulit laittamaan kommenttia 🙂 Tulin superiloiseksi tästä – ihanaa jos postauksesta oli hyötyä ja viihdyitte Regali Villassa JEEEE <3

   • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kiitos, ihana kuulla <3 

Post A Comment