BOHEEMI BYRON BAY

Byron Bay yllätti upeilla terveyskahviloillaan ja ihanilla pikkuputiikeillaan. Boheemi ja rento viba tuntui heti kotoisalta. Täällä katusoittajia pysähdyttiin kuuntelemaan, osa jopa tanssi musiikin tahdissa kadulla vapautuneena. Kivikauppoja ja tarotkorteista ennustusta oli joka kulmassa. Täällä join parhaimman dirty chai laten, mutta en osannut päättää oliko sittenkin kookosmaitoon kylmäuutettu kahvi voittaja. Ostin putiikeista siroja koruja ja meinasin seota Miss Brow vintagefarkkukaupassa. Vanhoja Levi’s shortseja oli rekkikaupalla ja juuri oikeissa malleissa. Ostin yhdet ja siitä asti olen kulkenut noissa samaisissa shortseissa. Combi kahvilassa vegaaniset kookospannrit oli pakko syödä heti seuraavana päivänä uudestaan ja Byron Massage hieronnassa oli täydellinen niskahieronta 30 dollarilla. Paikallinen tuttavuus vinkkasi mitä kauneimmasta Whites Beachista minkä kauneutta tuijotettiin haavi auki Kiran kanssa ja myös kehuttu Lighthouse hike maisemineen oli talsimisen arvoista.

 

 

Byron Bayhin tuntui mahtuvan vähän kaikenlaista kansaa. Oli backpackerseja, karavaanareita, nuorisoa (ehkä vähän liikaa nuorisoa :D), vanhempia ihmisiä, pariskuntia, surffareita, seikkailijoita, retkeilijöitä. Ihmisiä ihan jokaista sorttia.

Sekaan sulautui hyvin ja pelkästään eri ravintoloiden koluaminen  piti meidät meidän neljän päivän Byron Bay visiitillä onnellisena.  Sen verran onnellisena, että päätimme sinne tosiaan vielä ennen kotiin lähtöä tällä reissulla palata 🙂 

 

No Comments

Post A Comment