APUA, AVAAMME LIIKETILAN

Flealle avautuu kivijalkaliike.

 

Olen kai kirppistelijäperheestä. Lapsuudet on vietetty mummon vaatekaupassa ja kesät istuttu toreilla kirppispöydän takana laskemassa myyntilipaston markkoja.
Teininä kalliita muotifarkkuja kompensoidakseni ostin kirpputoreilta muita vaatteita ja ompelin niitä itselleni sopivaksi. En ollut kummoinen ompelija, mutta osasin lyhentää ja kaventaa – joskus jopa lisäsin vaatteisiin erilaista kangasta ja koristeita. Langat roikkuivat ja paljetit irtoilivat, mutta ei se ollut niin tarkkaa.

Myöhemmin aloin myös itse myymään käyttämättä jääneitä vaatteita. Rakastin itsepalvelukirppisten helppoutta ja kesäkirpputorien nopeaa tavaranvaihtoa.
Toki olen myös ostanut uutta (ihan liikaa). En lähde jeesustelemaan sillä, että tässä olisin osannut tehdä vain hyviä valintoja, en missään nimessä, mutta suunta on onneksi koko ajan enemmän kohti kestävämpää kulutusta.

 

 

Ensimmäisen kerran haaveilin omasta liikkeestä jo joskus 18-vuotiaana kun roudasin jätesäkeissä kaikenlaista sekatavaraa hämyiselle itsepalvelukirppikselle. Muistan manailleeni, että miksi ei ole lähempänä kivoja ja miksi kirppikset ylipäätänsä olivat niin ankeita ja sotkuisia. 

Myöhemmin tuli uusia paikkoja. Olen kolunnut niistä kaikkea laidasta laitaan. Akselista Kaivarin kanuunaan ja myynyt niin hietsun torilla kuin trendikkäämmässä ReLovessa – joka onkin ollut mieletön suunnannäyttäjä siinä millaista Second Hand shoppailu voi parhaimmillaan olla. 

Kaikki nämä myyntipaikat ovat olleet todella erilaisia, mutta niitä on yhdistänyt sama ongelma. Jono.
Myyntipaikkaa saa todella kärkkyä ja odotella. Joka kerta kun taistelen kalenteriini mahdollisia myyntiviikkoja, on mielessä pyörinyt sama ajatus. Tällaisia paikkoja tarvitaan enemmän. 

Ja nyt vihdoin, vihdoin, vihdoin saatiin ystäväni Noran kanssa kerättyä rohkeutta ja otettua iso hyppy kohti omaa liiketilaa. Flean verkkokauppa on lähtenyt hyvin käyntiin ja saanut mielettömän hyvää palautetta, joka myös osaltaan auttaa luomaan uskoa, että ei olla aivan väärällä polulla.

 

 

Mutta hyppy on silti pelottava. Ollaan loikkaamassa aika isoihin saappaisiin ja melko isoihin liiketilaneliöihin. Suoraan keskelle Iso Roobertinkatua.
Taustalla on ollut monen kuukauden työ. Selvittely, etsiminen ja suunnittelu. Töitä on todella riittänyt, mutta niin on onneksi intohimoakin. Ihanaa saada vihdoin rattaat kunnolla pyörimään ja remppa aloitettua.

 

Ja tietty sillä välin kun odotellaan liiketilan maalin kuivumista, niin kuvaillaan jatkuvalla syötöllä uutuuksia Flean verkkokauppaan. Käykään kurkkimassa 🙂 Sivuille pääset TÄSTÄ.

 

 

Tags:
10 Comments
 • Milla
  Posted at 22:30h, 02 lokakuun Vastaa

  Kaikkea hyvää Flean tulevaisuuteen! 😍🤩 Verkkokauppa vaikuttaa todella hyvältä ja mahtava juttu, jos verkkokauppa säilyy myös kivijalkaliikkeen lisänä. Pitää tulla käymään jossain välissä, kun käyn siellä pk- seudulla pyörähtämässä ja miksei vaikka lähettää/ tuoda omiakin kuteita myyntiin! 🤗✨

  • julia
   Posted at 10:21h, 03 lokakuun Vastaa

   Kiitos paljon 🥰✨
   Tulet ehdottomasti käymään ❤️

 • Mona
  Posted at 08:00h, 03 lokakuun Vastaa

  Tästä tulee niin mieletön!!!! Hyvä mimmit😍😍😍😍🙏🙏🙏🙏

  • julia
   Posted at 10:20h, 03 lokakuun Vastaa

   Hahah, ihana tsemppari Mona ❤️🙏🏼❤️ Kiitos 🥰

 • Mermar
  Posted at 15:45h, 03 lokakuun Vastaa

  Ihanan valoisa ja ihana tila. Vauhdilla vaan kuntoon.

  • julia
   Posted at 17:25h, 04 lokakuun Vastaa

   Tila on kyllä todella upea 🥰 Yritämme saada niin pian auki kuin mahdollista 💪🏼

 • Anne
  Posted at 22:08h, 03 lokakuun Vastaa

  Aivan mahtavaa💃🏻 Todella siisti juttu…
  Onnea ja menestystä!

  • julia
   Posted at 17:24h, 04 lokakuun Vastaa

   Kiitos paljon 😍🙏🏼

 • Taija
  Posted at 20:30h, 04 lokakuun Vastaa

  Rohkeat naiset! Tsemppiä, idea on kyllä tosi hyvä ja kierrättäminen trendinä tulee varmasti entisestään vahvistumaan. 😊👍

 • Tuula
  Posted at 12:19h, 20 lokakuun Vastaa

  Ihanaa, että olette löytäneet noin kivan liiketilan! Tyttäreni on myös katsellut Tampereen suunnalta liiketiloja omalle vaatealan yritykselleen. Tuollainen kivijalkakauppa verkkokaupan tuoksi on kyllä kiva, siinä pääsee tapaamaan asiakkaitakin kasvotusten.

Post A Comment