AIKA TAAS BIKINIT PAKATA

 

Apua, tiedän. Reissutahti on nyt aika kova. Nuo viimeiset pr-matkat ovat tulleet sen verran nopealla aikataululla, että kun puoli vuotta sitten suunnittelimme ystäviemme kanssa Turkkiin purjehdusreissua, ei mistään Thaimaasta tai Pietarista ollut vielä ollenkaan mitään tietoa. 

Eipä siinä, olen mielelläni menossa. Mielelläni pitkästä aikaa oikealla lomalla.

Muistatteko kun kävimme purjehtimassa Kroatiassa? Huomenna olis vähän samanlainen reissu tiedossa, mutta tosiaan Turkki kohteena ja enemmän porukkaa mukana. Meitä on peräti kaksi veneellistä porukkaa seilailemassa ja veikkaan, että aikamoisia seikkailuja ja kommelluksia luvassa 😀 

Tämä on itselleni täysin loma. Sen verran paljon on nyt reissattu kamera kädenjatkeena, että ajattelin antaa sekä järkkärin, läppärin, että puhelimen olla mahdollisimman paljon poissa kourasta. 

Tietty joitain kuvia ja videopätkiä instastoriesiin tulee kuvailtua, sen verran kauniissa maisemissa ollaan, että kuvia ja muistoja on ihan omaksi iloksikin kiva taltioida, mutta en ota kummenpaa stressiä sen osalta 🙂

 

 

Reissun ajaksi olen ajastanut tänne mm. Thaimaajuttuja ja ruokapostauksia 🙂

 

Top & dress set – GinaTricot
Bag – & Other Stories
Shoes – Hermes

7 Comments
 • E
  Posted at 20:15h, 04 lokakuun Vastaa

  Huh hurja reissutahti 🙁 Ymmärrän että matkailu on kivaa, mutta toi on ihan järkyttävän epäekologista, vaikka kuinka päästömaksuja maksaisikin…

  • julia
   Posted at 20:23h, 04 lokakuun Vastaa

   Jep tiedän 😭 Myönnän kyllä täysin, että täysin oma vika tämä reissailu. Kukaan ei minua näihin pakota 🙁

 • Katarina W
  Posted at 20:10h, 05 lokakuun Vastaa

  Olin kirjoittamassa samaa kuin E. Näinä aikoina, kun ympäristöasioista puhutaan lähes päivittäin ja jokaisen pitäisi ihan oikeasti kantaa osuutensa. Niin on semi härskiä kirjoitella miten kivaa on loikoilla veneen kannella yms. Ja siis varsinkin, kun tahti on kova. Lennät jo töiden vuoksi niin paljon, että etkö voisi karsia ns. vapaa-ajan lennoista? Tiesitkö, että yhden Thaimaan reissun päästöillä autoilee 170 000km!

 • Milla
  Posted at 13:52h, 06 lokakuun Vastaa

  Aivan ihana tää asu, jotenkin niin hempeä ja naisellinen. 😍👌🏻

  • julia
   Posted at 12:15h, 13 lokakuun Vastaa

   Kiitos 😘

 • Vee Koo
  Posted at 13:22h, 15 lokakuun Vastaa

  Miten perustelet itsellesi tuollaista reissaamisen määrää?! Koska se on niin kivaa vai koska työ vaatii? Ei tuo voi olla enää edes kivaa, kun hetkeksikään ei pääse pysähtymään ja jos stressaat jo reissuilla kuvailuista ja somepäivittämisestä. Ihan mielenkiinnosta haluaisin kuulla vastauksen – MITEN PERUSTELET ITSELLESI TUON REISSAILUMÄÄRÄN EETTISYYDEN?

  Äläkä vaan käytä näitä kortteja kuten Mungo-Anna yms. ”En minä jos ei muutkaan” tai ”Liikemiehetkin lentävät jopa viikoittain” tai ”Ette tekään voisi kieltäytyä ilmaisesta matkasta”. Kyllä voisin. Joillekin ihmisille on vaan tärkeämpää pelastaa tämä maapallo vielä kun voimme, kuin ottaa kaikki hupi irti itsekkäisiin syihin vedoten. Jos arvoja ovat mahdollisimman suuret tulot, some-seuraajien määrä ja materian haalimisen tärkeys, ymmärrän kyllä. Jos mietit edes jollain tasolla esimerkiksi ympäristöä ja muita ihmisiä (etenkin tulevia sukupolvia), harkitsisin uudestaan tuotakin Turkin matkaa. Mutta onnea valitsemallesi tielle!

  P.s. älä unohda ensimmäisen kappaleen kysymystä !

Post A Comment