VAURIOITANKO HIUKSIA NUKKUESSA?

Kaupallinen yhteistyö: HairLust
Psst.. Postauksen lopussa alekoodi 🙂

 

 

En suinkaan aio jättää taistelua ohenevia hiuksia vastaan vain siihen, että napsin HairLustin (superherkullisia) viinikumivitamiineja, ehei. Yhdessä Hair Lustin kanssa pyritään kokonaisvaltaiseen hiustenhoitoon ja suunnataan suurennuslasi myös muihin mahdollisiin haittatekijöihin kuten nukkumiseen ja ulkoiseen hiustenhoitoon.

Nukutko väärällä tyynyliinalla, märillä hiuksilla, hiukset sökeröisellä nutturalla, unohdatko helliä hiuksia myös naamioilla?
Ennen olisin vastannut kaikkiin 4 x kyllä.

Tiesitkö, että tavallinen tyynyliina saattaa hangata ja vaurioittaa hiusta? Kun itselläni oli pahin hiustenlähtöaika, heräsin aamulla tyynyliina täynnä irroinneita hiuksia. Vika tottakai oli muuallakin kuin pelkässä tyynyliinassa, mutta en usko karhean materiaalin ainakaan auttaneen tilannetta.

Tyynyliina lähti siis vaihtoon ja jo jonkin aikaa olen nukkunut pää vasten pehmeää HairLust-bambutyynyliinaa. Hypoallergeeninen ja antibakteerinen tyynyliina on valmistettu 100% bambukankaasta, joka sopii erityisen hyvin, mikäli omistat herkän ihon sekä hiukset. Bambutyynyliina ei hankaa tai vaurioita hiuksia, vaan suojaa ja edistää hiuksien terveyttä – ja on erityisen hellävarainen myös ihollesi.
Bambutyynyliinan käyttö helpottaa hiusten myös selvittämistä, sillä sen pehmeät kuidut estävät hiuksia takkuuntumasta. 

PURE BAMBOO PILLOWCASE:

  • Allergiaystävällinen
  • Ympäristöystävällinen
  • Vegaaninen
  • Ei vaurioita hiuksia
  • Sopii herkälle iholle & hiuksille
  • HairLust on Pohjoismaalainen brändi
    (Tyynyliinan mitat: 60×63/70 cm. Pestävä ennen käyttöä).

 

Tyynyliina check!
Mitä muuta kannattaa ottaa huomioon kutrien hyvän yön kannalta?

♦ Nukkuminen märillä hiuksilla?
Koska märkien hiusten hiussuomut eivät ole sulkeutuneet, yön aikana hiukset hankautuvat lakanoita vasten, ja tuloksena on karhea, kuiva ja takkuinen tukka.
(Nukkuminen märässä tukassa silloin tällöin ei varmasti haittaa, mutta ainakin itselläni jatkuva tapa alkaa näkyä kutrien kunnossa.)

♦ Nukkuminen hiukset kiinni?
Jatkuva kiinni pitäminen rasittaa hiusta mekaanisesti. Eniten hiusta rasittaa tavallisella hiuslenkillä kiinnitetty nuttura. Se hankaa hiusta monesta kohtaa.
Pitkille hiuksille ihanteellisin tapa olisi nukkua hiukset löysällä letillä.

Ponnarillakin on väliä?
Eniten hiuksia rasittaa tavallinen kumilenkki, joka on kiinnitetty metalliosalla. Se pureutuu hiuksen pintaan tiukemmin kuin esim. donitsi, puhelinjohtoponnari, tai muu pehmeämpi ponnari.

Kiinnipitämisen lisäksi hiusta rasittavat esimerkiksi lämpölaitteet, värjäys, kihartaminen, ilmansaasteet, aurinko, kloorivesi ja meressä uiminen, stressi jne. Näille kaikille kuitenkin helposti altistuu, joten on hyvä suojata ja helliä hiuksia uudelleenrakentavalla hiusnaamioilla. 

 

 

HairLust Hair Growth & Protection hiusnaamio

Uudelleenrakentava hiusnaamio hyvin kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Hair Growth & Protection hiusnaamio sisältää riisi-, kasvi- ja vehnäproteiineja hiusten uudelleenrakentamiseksi. Ekologisesti tuotettujen sheavoin ja ekologisten aprikoosinydin- ja acaiuutteiden yhdistelmä tunkeutuu syvälle hiuksiin ja auttaa palauttamaan niiden luonnollisen kosteustasapainon tehokkaasti.

Käytän tätä hiusnaamiota 1-2 kertaa viikossa. Levitän pienen määrän tuotetta kämmenelle ja hieron tuotetta hiusjuurista latvoihin asti. Annan hiusnaamion vaikuttaa n.5-10 minuuttia.

Kosteuttava hiusnaamio on yksi tärkeimmistä hiustenhoitorutiineista, ja hyvän hiusnaamion tärkeydestä voit lukea lisää HairLustin sivuilta.

 

HAIRLUST HAIR GROWTH & PROTECTION HIUSNAAMIO:

  •    ECOCERT-sertifioitu ja vegaaninen
  •    Parabeeniton, sulfaatiton ja ftalaatiton
  •    Silikoniton
  •    Valmistettu Pohjoismaissa
  •    Sopii vaurioituneille hiuksille
  •    Kosteuttava ja hoitava koostumus
  •    Runsaasti antioksidantteja ja proteiineja
  •    Suojaa hiuksia sisäisesti ja ulkoisesti
  •    Helppokäyttöinen

 

 

Minulla on jo lähes kaksi kuukautta HairLust kokeilua takana ja olen tykännyt ihan älyttömästi tuotteista. Vitamiinit vahvistavat hiuksia sisäisesti, hoitoaineet korjaavat hiusta ulkoisesti ja tyynyliina pitää hiuksia yön aikana hellävaraisella al01ustalla.

Näiden lisäksi HairLustilla on kattava valikoima muitakin tuotteita. Suosittelen tsekkaamaan heidän valikoiman täältä. HairLustin tuotteita suositellaan erityisesti, jos ole tkärsinyt mm. stressistä, tai hiustenlähdöstä. Jos käytät paljon vahvoja muotoilutuotteita ja kuumia rautoja. Jos hiukset on kuivat tai vaurioituneet tai jos haluat hiuksistasi pidemmät ja tuuheammat. 

ALEKOODI

Tästä HairLustin-sivuille, 20% alennusta koko valikoimasta koodilla JULIAXHAIRLUST
voimassa 1.4-7.4

 

 

Lue myös:
Helppo ja herkullinen hiustenkasvatuskuuri

Tags:
6 Comments
  • Eskimo
    Posted at 14:19h, 01 huhtikuun Vastaa

    Kasvaako Pohjoismaissa tosiaan bambuja?

    • julia
      Posted at 15:55h, 01 huhtikuun Vastaa

      Heh 😂 Tarkoitan, että HairLust on Pohjoismaalainen tuote 🙂
      Pitäneekin tarkentaa se tuohon. Kiitos ☺️

  • Mimmu
    Posted at 09:56h, 02 huhtikuun Vastaa

    Olisin kiinnostunut tuosta hiusnaamiosta, voisin tilata sen kokeiluun samalla kun tilaan lisää noita super herkullisia karkkivitamiineja 🙂 Mietin vaan, että tekeekö hiusnaamio hiuksista sellaiset lättänät ja todella sileät? Pyrin välttämään lätistäviä hiustuotteita, kun oma hiuslaatuni on muutenkin hyvin sileä ja ohut. Toki sulla on ilmeisesti vähän erilainen hiuslaatu (kuvien perusteella karheampi?), joten voi olla että naamio toimii sun hiuksissa erilailla 🙂

    • julia
      Posted at 15:22h, 02 huhtikuun Vastaa

      Hei, juuri tänään taas laitoin tuon hiusnaamion kauttaaltaan koko päähän ja annoin vaikuttaa vielä oikein ekstra-aikaa 🙈 Ei lätistä mulla yhtään! Tosin oot oikeassa siinä, että mulla karhea hius (ja luonnonkihara) joten hieman vaikea arvailla 🤔 Mulla naamio tekee myös tosi hyvää hiuspohjalle 😍

  • Ann-Cathrine
    Posted at 16:19h, 02 huhtikuun Vastaa

    Hei, minkä kokoinen tyyny sulla on tuon tyynyliinan kans mitat ?

    Mukavaa päivää !

    Ann-Cathrine

    • julia
      Posted at 14:49h, 03 huhtikuun Vastaa

      Hei,
      mulla on siinä vähän isompi tyyny 65×65 cm (yleensä käytän pienempiä, mutta tämä tyynyliina on tosiaan aika reilun kokoinen).

      Ihanaa päivää myös sinne ☺️

Post A Comment