9 x NE PIENET ÄRSYTTÄVÄT ASIAT

 

🤨 kun vääntäydyt pöydän alle/lipaston taakse ylettyäksesi pistorasiaan, mutta et millään saa töpseliä osumaan reikiin. Sorkit rasiaa sokkona niin kauan kunnes jokin paikka meinaa mennä sijoiltaan.

😒 Kun sheiveri tippuu suihkussa ja höylän vaihtopääterä irtoaa ja liukuu kylppärin toiselle puolelle. Useimmiten jonnekin ikuiseen piiloon, mistä sitä ei enää koskaan löydä. Ihan kun se kasvattaisi jalat ja juoksisi pakoon sun karvoja.

😤 Kun on imuroimatta enää se kodin viimeinen nurkka, mutta imurin johto ei enää yllä. Pölyisen nurkan ja imurin väli on enää senteistä kiinni, mutta vaikka kuinka vedät ja kiskot niin ei se johto venyväksi muutu. Ei se ei todellakaan veny, se kaataa matkalla vain muutaman kukkaruukun, sotkeutuu pöydän jalkoihin ja lopulta teatraalisesti singahtaa irti.

😯 Kun laitat kaulaasi kaksi ihanaa siroa kaulakorua ja vaikka et liiku (tai edes hengitä) niin jollain maagisella keinolla ne ovat alle minuutissa täysin toisiinsa sotkeutuneita.

🤔 Kun ahkerana täytät tiskikonetta vain huomataksesi urakan loputtua, että kone olikin puoliksi täynnä puhtaita astioita. Seuraavaksi joudut arpomaan mitkä nyt olikaan niitä likaisia, kunnes luovutat ja peset kaiken uudestaan.

😑 Kun tiputat puuterin/luomiväripaletin ja toivot niin kovasti, ettei puuteri aplikaattorin sisällä olisi hajonnut, mutta 99,9% todennäköisyydellä se on. Parasta on kun se hajoaa laukkuun ja sotkee kaiken ihanaan ”shimmeri bronzeriin”.

😦 Kun olet lähdössä kiireessä kuvaamaan ja vasta lokaatiossa huomaat, ettei kamerasi sisällä ole muistikorttia.

🤬 Kun yrität kirjoittaa Macilla tai iPhonella sanaa ”matkalla” ja Mac korjaa tuon sanan automaattisesti – Nähdään pian! -muotoon. Tähän samperin nähdään pian sanaan. Joka. Ikinen. Hiton. Kerta.

🤯 Ärsyttävintä on kun kaikki edellämainitut tapahtuvat putkeen.. Kahden tunnin sisällä.

 

 

Ei se mitään. Onneksi tänään paistoi aurinko 🙂

 

Jacket & jeans  – Zara
Sweater – Monki
Shoes – Converse
Sunglasses – RayBan
Bag – Chanel

Photos: Sabina Särkkä

8 Comments
 • Pilvi
  Posted at 14:33h, 28 maaliskuun Vastaa

  pitääkin kaivaa oma converse kokoelma kaapin perukoilta näistä kuvista inspiroituneena! ei ole hetkeen näkynyt converseja kenenkään ”somevaikuttajan” jaloissa 😀 ++ ihanan freesi kevätlookki!

  • julia
   Posted at 14:46h, 28 maaliskuun Vastaa

   Todellakin kannattaa kaivaa! Converset on parhaat 😍
   Ihana kommentti, kiitos ❤️

 • heini
  Posted at 19:56h, 28 maaliskuun Vastaa

  kaikki vähän turhaa valittamista kun on jo kaikkea, 3rd world problems..

  • julia
   Posted at 21:46h, 28 maaliskuun Vastaa

   Hieman huumoria 😘

  • Alina
   Posted at 17:22h, 29 maaliskuun Vastaa

   Kannattaa ehkä olla tarkkana mitä sanontoja käyttää, taitaa kuitenkin olla kyseessä ”1st world problems”.

   Jotenkin samaistuttavaa että bloggaajilla on ihan samoja pieniä arkisia vastoinkäymisiä kuin muillakin! Monesti tekstit tuntuvat olevan pelkkää hattaraa ja kiiltokuvaa. Kiitos Julia että jaat välillä myös muuta! Terveisin, miten on mahdollista että kaulakorut on aina solmussa…

   • julia
    Posted at 13:31h, 30 maaliskuun Vastaa

    Ihana kommentti ❤️ Kiitos paljon tästä ja olen samaa mieltä kanssasi, pieniä arkisia vastoinkäymisiä saa todellakin jakaa! ☺️

 • mirkku
  Posted at 12:20h, 03 huhtikuun Vastaa

  Nuo muut ärsyttävyydet varmaan enemmän tai vähemmän toistuvia läpi elämän, MUTTA TÄMÄ

  ”🤬 Kun yrität kirjoittaa Macilla tai iPhonella sanaa ”matkalla” ja Mac korjaa tuon sanan automaattisesti – Nähdään pian! -muotoon. Tähän samperin nähdään pian sanaan. Joka. Ikinen. Hiton. Kerta.”

  on sen laatuinen kuules, joka voidaan korjata eikä siihen tarvitse palata enää koskaan. Nimittäin iPhonen asetuksista menet näppäimistö -> tekstin korvaus ja poistat tuon typerän oikotien.

  Terkuin,
  Entinen kaikkia pian näkevä

  • julia
   Posted at 14:51h, 03 huhtikuun Vastaa

   Hahah 😂 Minäkin olen jo ”entinen kaikkia pian näkevä”, sain kun sainkin nimittäin tuon fiksattua tuolta asetuksista. Oi sitä onnen määrää!
   Miksi se edes alunperin on sinne laitettu? Ei mene järkeen yhtään 🤔😂

Post A Comment