4 x JUHLA-ASU KEVÄÄSEEN

Kaupallinen yhteistyö: Bubbleroom

 

Valmistujaisia, häitä, kesäjuhlia, pestejä morsiusneitona?
Muistan kun ihka ensimmäinen hääkutsu tipahti postiluukusta ja kuinka innoissani olin heti suunnittelemassa itselleni sopivaa hääjuhla-asua. Vihdoinkin oli syy kunnolla laittautua ja tanssahdella juhlamekossa. Visioita pyöri päässä kuin muurahaisia, mutta aika nopeasti tipahdin omista mekkotaivaista. Saatavilla ei ollut silloin yhden yhtäkään mekkoa mikä olisi vastannut omia asuhaaveita. Kolusin läpi pikkuputiikit ja ketjuliikkeet. Surffailin läpi koko netin, mutta ei.
Lopulta löysin yksinkertaisen vaalean beigen mekon nettikaupasta – ainoan mikä edes vähän miellytti silloisia mekkovaatimuksia, mutta senkin kanssa panikoin koko ajan oliko mekko etikettiin liian vaalea.

 

Toista on onneksi tänä päivänä. Varsinkin nettikaupoissa on tällä hetkellä ihan mielettömän upea valikoima juhlamekkoja. Bubbleroom haastoi minut valitsemaan suosikkini heidän valikoimastaan ja oijoi olisipa tämä mekkotaivas silloin aikoinaan ollut saatavilla!
Olit sitten rennoissa kesäjuhlissa tai fiineimmissä hääjuhlissa, niin jokaiseen tilanteeseen löytyy oma asunsa.

 

Tässä muutamia suosikkeja

 

Rento jumpsuit käy moniin eri tilaisuuksiin. Erilaisten asusteiden kanssa siitä saa stailattua asun kesäjuhlista vaikka valmistujaisiin. Menee myös kaupungissa viikonloppuriennoissa 🙂
Haalari löytyy TÄÄLTÄ.

 

Tämä juhlamekko on juhlava, mutta rennon ilmava. Pitkä halkio ja selän rusetti yksityiskohdat ovat mielestäni ihanat! Sopii hienompiin juhliin ja miksi ei vaikka morsiusneidon mekoksikin. Löytyy myös vaaleanpunaisena.
Mekko TÄÄLTÄ.

 

Vaaleanpunainen midimittainen mekko on todella monikäyttöinen. Istuu täydellisesti ja kangas tuntuu todella mukavalta. Luottovalinta!
Mekko löytyy myös viininpunaisena ja tummansinisenä.
Löydät mekon TÄÄLTÄ.

 

Maksimittainen kukkamekko on ihana valinta kesäjuhliin. Ilmava halkio ja pitkät narut, millä voi kiristää niin vyötäröä kuin olkaimien pituuttakin saa mekon istumaan täydellisesti. 
Mekko löytyy myös täysin mustana.
Mekon löydät TÄÄLTÄ

 

Löytyikö näistä teille suosikkia? 🙂

 

Photos: Mona Salminen

Tags:
4 Comments
 • Charlotta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aivan ihania! Oma suosikki on kyllä näistä yllättäen toi kukkamekko <3 jotenkin niin siro ja nätti, vaikka kukkakuosi onkin vähän uhka tai mahdollisuus yleensä 😀 

  Ihanaa Australian reissua!

  x Charlotta

  http://www.charlottaeve.com/fi

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Kukkakuosi on ehdottomasti mahdollisuus 😍
   Ja kiitos, täällä nautitaan Ausseista ihan 100% ❣️

 • Paupau1
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oi wau, tuo jumpsuit ja kukkamekko on ihania! Sopii arkeen ja juhlaan.

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Molemmat myös omia suosikkeja 😍☀️

Post A Comment